Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Balanță, Scorpion, Săgetător!


Kfetele.ro continuă să vă prezinte horoscopul anului 2020, previziuni întocmite de astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialist în Hororscop Vedic și hărți astrale personalizate.


In articol:

Horoscopul anului 2020- Balanța

Balanțele vor străluci în 2020 în sectorul muncii, acolo unde astrele le vor aduce succesul mult dorit în proiectele și afacerile în care au investit în ultimii ani.

Nu le este recomandat însă să facă investiții noi în afaceri, în acest an. De aceea, cel mai indicat ar fi ca ele să se ocupe de proiectele vechi, să continue să muncească la ele pentru că lucrurile vor evolua frumos. Totodată, dacă doresc să facă investiții sau o schimbare majoră, Balanțelor li se recomandă ca, în 2020, să țină cont de părerile celor experimentați. Să ceară sfaturi, să fie consiliați și să apeleze la specialiștii din domeniul care îi interesează.
În general, horoscopul 2020 susține pentru Balanțe relațiile cu cei în vârstă din familie și mai ales legăturile cu părinții.

2020 este un an al prudenței. Balanțele nu ar trebui să se grăbească nici când șofează și nici dacă vor simți nevoia să schimbe ceva în cămin, cu atât mai mult în lunile de vara. 2020 îi îndeamnă pe nativi la calm și echilibru.

Din septembrie, astrele susțin balanțele spre noi provocări legate de studii, cursuri sau orice activitate din care ele ar putea învăța ceva nou, productiv în viitor.

Citeste si: Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Rac, Leu și Fecioară

Relația sentimentală, cum merge, dacă există și ce se va întâmpla cu ea, este una dintre motivațiile anului pentru nativii zodiei.

Astfel, dacă există Balanțe care se gândesc la căsătorie sau să conceapă un copil, acum este momentul potrivit pentru întemeierea sau mărirea familiei. Nici cei singuri nu vor rămâne pe lor. Primăvara și toamna lui 2020 le rezervă Balanțelor surprize și șanse mari de a cunoaște persoane interesante care se potrivesc criteriilor lor.

 

Horoscopul anului 2020. "Scorpionii au de primit bani sau propietăți din trecut, poate chiar moșteniri"

 

Horoscop 2020 – Scorpion

 

Anul 2020 a venit cu multe evenimente în harta Scorpionilor. Atât de numeroase încât aceștia vor trebui să-și adune puterile și să-și stabilească ordinea intereselor pentru a se bucura toate. Prin organizare, perseverență și răbdare, Scorpionii vor ajunge la rezultatele dorite și vor avea succes.

Anumite proprietăți sau investiții pot să le aducă nativilor câștiguri în plus. Atenție însă la felul în care vor fi gestionați acești bani. Nu este indicat ca acest capital să fie investit imediat, în alte lucruri, pentru casă sau vacanțe, ci păstrarea lui pentru a fi folosit când îi va veni vremea. Oricum, un lucru este cert. În 2020, scorpionii au de primit bani sau propietăți din trecut, poate chiar moșteniri.

 

Citeste si: Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialist în Horoscop Vedic și analize de compatibilitate în cuplu, îți spune ce zodii își vor găsi jumătatea, anul viitor!

Atunci când vine vorba despre sănătate, aspectele scorpionilor sunt bune, în general. Se recomandă atenție mărită asupra semnelor indicate de organism prin vara lui 2020. Se cere rezolvarea problemelor minore pentru a se evita apariția complicațiilor.

Casa relațiilor și a căsniciei este susținută de planete în acest an. Scorpionii se bucură de o relație frumoasă și plină de împlinire sufletească, iar alături de partener vor proiecta planuri de lungă durată.

Este de evitat irosirea energiei în mai multe părți și pentru mai mulți oameni. Scorpionii ar trebui să se focuseze în acest an doar pe ceea ce contează.

Horoscopul anului 2020! "Cei singuri au șanse să întâlnească un partener în lunile de vară ale lui 2020!"

Horoscop 2020- Săgetător

Anul 2020 îi învață pe Săgetători lecția banilor, cum să fie mai calculați pentru a realiza lucruri de calitate care să le aducă satisfacții mari. Fie că este vorba despre un proiect, o călătorie, un nou loc de muncă sau o nouă afacere, astrele îi susțin să meargă încet și sigur spre ceea ce își doresc. Atenție însă, ei nu vor fi susținuți dacă impărtășesc planurile și secretele lor cu toată lumea. Unele persoane pot fi mai invidioase si asta nu e o energie de care Săgetătorii să aibă nevoie în 2020.

Dacă au un vis mai vechi, în 2020 nativii zi de zi șanse să îl indeplinească. O să ofer un singur indiciu: este vorba de străinătate, adică ceva care se va întâmpla într-o altă țară.

Totodată, în noul an, Săgetătorii ar trebui să învețe să-și gestioneze gândurile și emoțiile. Și asta pentru că, în 2020 vor avea loc aspecte importante în casa lor. Aceste schimbări este posibil să ducă la nașterea unor situații cu o mare încărcătură emoțională. Stările și trăirile trebuie reglate pe parcurs și fără a se lăsa lucrurile la voia întâmplării în speranța că se vor diminua de la sine. Doar prin acest reglaj permanent, pe care Săgetătorii ar fi bine să îl analizeze în permanență, se vor evita situațiile limită. Rezolvările salvatoare o să apară doar dacă Săgetătorii vor privi problemele cu o gândire calmă și o judecată ,,la rece’’ și nu vor acționa la primul impuls. Săgetătorii se pot bucura de momente frumoase alături de partenerul de viață, vacanțe, surprize. Cei singuri au șanse să întâlnească un partener în lunile de vară ale lui 2020.


Abonează-te pe

Citește și:

Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune care sunt zodiile alături de care vei avea o viaţă de vis! Veţi simţi chimia din primul moment! EXCLUSIV!

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Zodia care poate să obţină absolut tot ce îşi doreşte până la finalul anului! Uite ce trebuie să facă pentru asta!

3 femei din zodiac pe care nu le poți uita niciodată! Indiferent ce vei face, ele vor rămâne cu tine pentru totdeauna!

Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune dacă relaţia ta va funcţiona sau nu! Detaliile care îţi vor schimba viaţa! EXCLUSIV!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

98 MESAJE de SFÂNTUL Nicolae 2021. Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 6 decembrie 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri