Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Rac, Leu și Fecioară


Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Rac, Leu și Fecioară

Cu mai puțin de 50 de zile înainte de intrarea în noul an, astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu îți prezintă Horoscopul anului 2020. Astăzi sunt analizate zodiile Rac, Leu și Fecioară.

Horoscopul anului 2020- Rac

 

Anul 2020 va aduce în viața Racilor un amalgam de situații, oameni și evenimente care îi vor transforma. Racii vor deveni astfel puternici, mai răbdători și înțelepți.

În funcție de harta personală a fiecăruia, Saturn le pregătește Racilor o surpriză plăcută în acest an. Tot ceea ce pot să le spun este că li se va îndeplini o dorință pe care ei o au de multă vreme ascunsă în străfundul sufletului.

Dacă în acest moment, Racii se simt de parcă ar fi captivi într-un loc și nu văd cale de ieșire, 2020 le va scoate în cale oportunități prin care să scape de tot ceea ce îi blochează.

Citeste si: Rune Mihai Voropchievici noiembrie 2019. Gemenii află un adevăr care le schimbă viața

În 2020, în viața sentimentală a Racilor pot să apară unele probleme. Este posibil ca acestea să fie cauzate de faptul că ei sunt focusați pe carieră și fără să își dea seama își neglijează jumătatea. După cum bine se știe, Racii sunt un pic mai introvertiți și tind să își ascundă sentimentele.

Ei bine, în 2020 comunicarea sinceră a emoțiilor aduce un plus relației. Ar fi bine ca ei să organizeze o vacanță sau cât mai multe activități împreună cu persoana iubită, în familie.

Tototdată, în noul an nativii Rac pot lua în considerare fie o schimbare de job, fie un nou business. Atenție! Aceste schimbări pot implica inclusive mutarea lor într-un alt oraș sau într-o altă țară. Pe de altă parte, august, septembrie și octombrie sunt luni cu risc financiar și cheltuieli inutile, scăpate de sub control.

În concluzie, anul 2020 vine cu surprize pentru Raci, cu recompense ale muncii și numerose surprize și transformări. Ca sfat, le recomand Racilor să-și facă timp pentru ei, să se analizeze până reușesc să-și înțeleagă cât mai mult propriul Eu. Este bine ca ei să continue procesul evoluție în care se află de o perioadă de timp și să devină mai comunicativi.

Horoscopul anului 2020- Leu

 

Leii care au tot sperat ca ceva important să se întâmple în viața lor în 2019, trebuie să știe că acele lucruri o să apară în 2020. Lor le este recomandat să permită luminii interioare să strălucească și să se lase ghidați de ea în alegerile pe care le fac. În 2020, norocul este de partea lor, iar asta se întâmplă încă de la începutul anului.

Luna februarie va aduce un volum mare de muncă însă, doar perseverența îi va ajuta să reușească în tot ceea ce își doresc.

În lunile martie, aprilie și mai Marte apare și stă confortabil în harta Leilor, în casa a 6-a. Asta înseamnă că se recomandă evitarea discuțiilor în contradictoriu. Cheia stă în diplomație și doar folosindu-se de ea în toate încercările care apar,Leii vor putea vedea și profita de oportunitățileimportante.

Există șanse mari de promovare, ascensiune în cariera și asumare de noi răspunderi, funcții, în lunile August și Decembrie 2020.

Cât privește sectorul sentimental, anul 2020 va fi la fel de darnic cu nativii zodiei Leu. Din luna mai și până în septembrie, evenimentele se vor succeda favorabil și îi vor duce pe Lei tot mai aprope de partenerul de viață. Astrele îi sfătuiesc să stea departe de tentațiile extraconjugale și de lucrurile care ar putea periclita, zdruncina, fericirea de acasă. Pentru leii care își doresc copii, anul 2020 este bine aspectat pe acest sector.

În concluzie, va fi un an pe plus pentru lei. Apar călătorii, rezolvarea unor acte ce țin de anumite moșteniri, oportunități și câștigurile suplimentare venite în urma unei promovări.

 

Horoscopul anului 2020 – Fecioară

 

Anul 2020 debutează în forță pentru Fecioare. Ele vor fi mai ocupate ca de obicei, iar cu cât atribuțiile sunt mai multe, cu atât stresul va crește.

Fecioarelor li se recomandă să-și păstreze echilibrul și să fie atente la suprasolicitări, pentru a evita eventualele îmbolnăviri care pot apărea pe la jumătatea anului. Nu ar strica începerea chiar de pe acum a unei cure de vitamine pentru întărirea sistemul imunitar.

Sectorul sentimental este și el pus la încercare. Se recomandă comunicarea, exprimarea sentimentelor și evitarea încărcărilor sufletești de orice fel. Tototdată, sunt de evitat interiorizarea și acceptarea unor situații care nu le convin. În 2020, Fecioarele trebuie să se debaraseze de corvoadele pe care și le pun singure și să spună ceea ce nu le convine. 2020 se anunță a fi un an bun pentru acele Fecioare care au meserii ce implică comunicarea și transmiterea de informații. Bine aspectate sunt și Fecioarele aflate în posturi de conducere și cele din mediul politic.

Citeste si: Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialist în Horoscop Vedic și analize de compatibilitate în cuplu, îți spune ce zodii își vor găsi jumătatea, anul viitor!

În 2020, succesul Fecioarelor va veni prin trudă, așa cum sunt deja obișnuite, dar și prin noroc. Apar și provocări și competiții care pot fi caștigate când sunt luate în serios.

În concluzie, primăvara și vara lui 2020 le vor aduce Fecioarelor călătorii, renovări/schimbăride locuințe, case sau achiziții de lucruri noi și schimbări importante. Dacă doresc să fie în formă pentru toate lucrurile bune ce le așteaptă, Fecioarele trebuie să fie înainte de toate atente la sănătate! Menajare și precauție pentru ca organismul să nu ajungă într-un punct periculos din cauza oboselii.


Abonează-te pe

Citește și:

3 femei din zodiac pe care nu le poți uita niciodată! Indiferent ce vei face, ele vor rămâne cu tine pentru totdeauna!

Fanii vor fi șocați să afle! Armin Nicoară, în comă!

Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune dacă relaţia ta va funcţiona sau nu! Detaliile care îţi vor schimba viaţa! EXCLUSIV!

Fricile zodiilor! Care sunt marile temeri ale tale în funcție de zodia și ascendentul tău!

Zodia care poate să obţină absolut tot ce îşi doreşte până la finalul anului! Uite ce trebuie să facă pentru asta!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri