Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020. Nativii Berbec vor avea o săptămână de foc, iar Scorpionii se vor lovi de incompatibilități


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020. Iată cum va fi săptămâna 6-12 iunie 2020 pentru nativii zodiilor, potrivit astrologului Mariana Cojocaru.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020. Faimosul astrolog Mariana Cojocaru a dezvăluit, în exclusivitate pentru kfetele.ro,  horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2020.

Evenimente astrologice importante vor avea loc în săptămâna enunțată anterior, mai ales că se va resimți eclipsa de Lună de penumbră, cunoscută drept „Luna Căpșună”. În această perioadă, câteva zodii vor avea de suferit, fiind afectate în mod direct de mișcările planetelor, printre acestea numărându-se nativii Berbec, dar și cei Scorpion. Este foarte important să fiți cumpătați și să încercați, pe cât posibil, să nu acționați impulsiv.

Citeste si: Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Fenomenul de Lună Roz este extrem de rar!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020

Horoscop săptămânal. Berbec

Urmează o săptămână de foc, cu schimbări astrale majore. Vă atenționam de săptămâna trecută, că vor veni șocuri karmice pe care cu greu le veți desluși și al căror rost va fi greu să le înțelegeți singuri. Vizate sunt toate zodiile, indiferent de vărstă, poziție socială, spațiu sau timp. Se mișcă Axa Karmică și va trece din Rac și Capricorn în Germeni și Săgetător; zodii duble, care nu vă vor ajuta în luarea deciziilor.

Citeste si: Horoscop. Cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii

Horoscop săptămânal. Taur

horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru-horoscopul-saptamanii-6-12-iunie
horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru-horoscopul-saptamanii-6-12-iunie

Trecerea Axei Karmice în Gemeni și Săgetător are ca puncte de pornire ambii voștri patroni astrali: Venus, care este retrograd și Luna care este pe Karma Negativă la începutul săptămânii.

Vizate sunt toate sectoarele existențiale importante: dragostea- aspecte karmice relaționale și de familie vor fi problematice, business-ul și locul de muncă, sănătatea. Exista tensiuni generate și de vremurile pe care le trăim!

Horoscop săptămânal. Gemeni 

Veți fi în cătarea puștii, că Universul are planuri grele pentru fiecare și vede ce faceți, ce gândiți și cum acționați. Axa Karmică va intra în zodia voastră și la Săgetător.

Vă aduceți aminte de relația lui Brad Pitt cu Angelina Jolie, Săgetor și Gemeni? Era imposibil să reziste. Urmează două Eclipse grele ce vă vizează pe voi și nu numai...

Citeste si: Horoscop rune iunie 2020. Lună de foc pentru 2 zodii


Abonează-te pe

Citește și:

Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Fenomenul de Lună Roz este extrem de rar!

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Teste de cultură generală. Tu știi care sunt capitalele lumii?

Horoscop luna mai 2020. Trei zodii plâng cu lacrimi amare

Horoscop. Cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Monica Gabor a reacționat după ce s-a aflat despre despărțirea de Mr. Pink: "Dacă nu citești ziarele"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri