Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020. Nativii Berbec vor avea o săptămână de foc, iar Scorpionii se vor lovi de incompatibilități


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020. Iată cum va fi săptămâna 6-12 iunie 2020 pentru nativii zodiilor, potrivit astrologului Mariana Cojocaru.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020

Horoscop săptămânal. Rac

horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru-horoscopul-saptamanii-6-12-iunie
horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru-horoscopul-saptamanii-6-12-iunie

Săptămâna viitoare debutează cu o conjuncție importantă: Luna cu Karma Negativă în Săgetător la graniță cu Capricornul. E perioada dinaintea Eclipsei de Lună și Eclipsei Inelare de Soare. Sănătatea, emoțiile, relația cu familia și cu cei dragi sunt primele pe lista karmică. Cum mulți au probleme a căror cauză profundă nu o înțeleg, vor vedea cum în viața lor se vor precipita lucrurile, mai ales pe plan profesional.

Citeste si: Horoscop. Ele sunt cele mai frumoase femei ale zodiacului

Horoscop săptămânal. Leu

Universul vă somează: Karma la control! Venus este retrograd în Gemeni-dragostea, relația de familie, cu copii și nepoții vor fi afectate, iar Axa Karmică va fi în Gemeni și Săgetător, acest aspect reprezentând dualitate afectivă; trădările voastre- cu Lilith și Kiron în Berbec. Știți cu ce misiune karmică ați venit pe Pământ și ce pacate aveți de stins sau de înțeles?! Misiunea karmică nu ține doar de carieră/business, ci și de sănătate sau alte lucruri.

Horoscop săptămânal. Fecioară

Axa De Destin care va fi în Gemeni și Săgetător, vă vizează în mod direct și pe voi. De ce? Pentru că sunteți zodie dublă, ca și Gemenii și Săgetătorii, dar și ca Peștii. Vizați sunt și Racii și Capricornii, mai ales în cazul Eclipsei de Lună din 5 iulie, a cărui efect se face simțit deja, Berbecii și Balanțele, dar și zodiile fixe: Leul, Vărsătorul, Taurul, Scorpionul, fie că vorbim despre carieră sau alte sectoare existențiale importante.

Citeste si: INCREDIBIL! Horoscopul Chinezesc a prezis pandemia, dar nimeni n-a observat!

Horoscop săptămânal. Balanță

horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru-horoscopul-saptamanii-6-12-iunie
horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru-horoscopul-saptamanii-6-12-iunie

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020. O zodie a justiției terestre, pentru că justiția divină poate fi înfăptuită  doar de Dumnezeu. Ambele vor fi active în perioada următoare, căci vin Eclipsele. Cum ele reprezintă deznodăminte, sunt așteptate cutremure existențiale, cu efect de tsunami.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Fenomenul de Lună Roz este extrem de rar!

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Teste de cultură generală. Tu știi care sunt capitalele lumii?

Horoscop luna mai 2020. Trei zodii plâng cu lacrimi amare

Horoscop. Cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri