Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 decembrie - 4 ianuarie 2018. Noul An aduce impliniri pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 decembrie - 4 ianuarie 2018. Noul An aduce impliniri pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Capricorn- Soarele se apropie din ce în ce mai mult de Saturn. Veți fi cazați la Hotel Plăpumioară, așa să știți! Numai așa vă vine lumina din interior… Rugați-vă pentru păcatele voastre și abțineți-vă să vă implicați în conflicte, discuții, analize pentru care nu sunteți pregătiți. Mulți Capricorni și Săgetători au intrat în domenii de activitate care nu sunt ale lor.Inclusiv Scorpioni(media, politică, drept, servicii).

Citeste si: Cele mai norocoase zile din 2019 pentru căsătorie. Vezi cum se aliniază planetele

Vărsător- Venus din Scorpion este în rezonanță cu Mijlocul Cerului și vă susține cariera. E drept, cariera celor care sunt foarte bine pregătiți, nu și a altora. Mulți Vărsători (și nu numai) au ales să devină astrologi și nu au nicio chemare(exp: Minerva Nemuritoarea,  Svârlefus- cu nume providențial, Voropchievici-desenator tehnic). A fost și un show cu Augusta Dumitrașcu la care am refuzat așa companie.

Pești- Kiron-Centaurul în conjuncția cu Marte și cuadratură cu Mercur din Săgetător vă arată calea dreaptă spre lumină la cumpăna dintre ani. De aceea este bine să nu beți peste măsură, să nu vă insultați unii pe alții și să respectați doar persoanele dragi . Cea mai tare glumă am auzit-o la Urania(Pești), cand i-a spus lui Ion Petreanu(critic literar-Săgetător) că i-ar da o cojă de păine de slab ce era.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

De ziua ei, Angela Similea a fost la mănăstire! Ce tort a primit celebra solistă! FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri