Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 decembrie - 4 ianuarie 2018. Noul An aduce impliniri pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 decembrie - 4 ianuarie 2018. Noul An aduce impliniri pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Rac- Luna Albă este în Balanță. De aceea familia este foarte importantă, dar trebuie să fiți atenți să nu puneți stăpânire pe cei dragi. Aceste lucruri se pedepsesc grav. Dacă nu în viața asta în cea viitoare. Și în această zodie sunt oameni de două feluri: felul întâi și felul doi. Unii sunt buni ca pâinea caldă, alții pot fi obsedați sexual sau maniaci. Cum totul se transmite genetic, e clar că trebuie să fie înțeles.

Leu- Cu Luna Albă în Balanță faceți casa lună. Doar așa vine Moș Gerilă și vă pupă noaptea în somn. Imaginația este cel mai frumos dar de stele de la Dumnezeu și trebuie să luați aminte la ceea ce vă spun. Cum este împletită armonios cu creativitatea și cumințenia…totul duce la sfințenie. Nu fiți egoiști, dăruiți din farfuria voastră cu bucate și comesenilor. Poate sunt unii care poftesc mai mult!

Citeste si: HOROSCOP FINAL DE AN 2018. La ce să renunți că să-ți meargă bine în 2019

Fecioara- Marte și Kiron din Zodia Opusă- Pești- poate pune cuțitele pe masă. Atenție la răfuieli, dispute, conflicte. Îngropați-le! Că nu este o perioadă favorabilă certurilor. Săptămâna ce urmează e bine să o dedicați bucatelor alege, făcute cu mânuțele voastre. De aceea e bine să bucătăriți, căci Marte este patronul cuțitelor și obiectelor tăioase. Atenție și voi și Peștii să nu vă tăiați degețelele în bucătărie.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce și cum le dăm celor mici să mănânce ca să aibă o digestie bună. 6 sfaturi de la Ela Crăciun!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri