PREVIZIUNI 2019: Ce aduce durul SATURN, planetă KARMEI, în Capricorn, pentru fiecare ZODIE? La ce vei fi PROVOCAT? Saturn nu glumește!


PREVIZIUNI 2019. Saturn este cea de-a șasea planetă de la Soare și are nevoie între 28 și 30 ani pentru a face o revoluție completă în jurul Soarelui. În fiecare an, Saturn întră în mișcare retrogradă pentru aproximativ 5 luni, așa cum a fost și în acest an, din 18 aprilie 2018 până pe 6 septembrie 2018.


In articol:

Saturn este figura parentală din galaxie ce are o abordare de “iubire dura”, impingandu-ne în cele mai provocatoare lecții ale vieții pentru a dobândi putere și înțelepciune.

Saturn este prea aspru să fie considerat un drăguț.

Saturn se află încă de la finele anului 2017 în zodia Capricorn – pe care o și conduce!

Deci este acasă la el, având o forță de nezdruncinat – și va fi acolo până în decembrie 2020. Practic, Saturn nu a mai fost în Capricorn de acum aproape 30 ani (între anii 1988-1991)!! Pentru unii dintre noi, cu vârste de sub 30 ani, Saturn e prima dată în viață lor în Capricorn, cu lecții severe pentru prima dată.

Pentru alții, este a doua oară.

Amintește-ți cum și ce ai învățat și construit în acei ani că să simți cum este această energie.

Mișcarea să retrogradă din acest an în combinație cu întregul spectru astral al finalului de an 2018 generează anumite influențe importante pentru fiecare zodie pe durata anului 2019 pe care le vom află în continuare.

Saturn este cel ce ne face să construim lucruri durabile în viață noastră: propria persoană, relații, joburi, case, orice.

Însă, că în orice construcție, sunt etape dure, sunt lecții severe, e nevoie de răbdare chiar și când totul pare a nu ieși, de disciplină când ne vine să o luăm la fugă, de credință atunci când nu mai sperăm. Dar ce iese e valabil pentru zeci de ani. De aceea Saturn nu e comod dar e necesar.

Citeste si: HOROSCOP FINAL DE AN 2018. La ce să renunți că să-ți meargă bine în 2019

Saturn este planetă karmei, a disciplinei și al spiritului justițiar. Saturn conduce responsabilitatea, implicarea și maturizarea. Este o planetă cu energie masculină, bătrână și înțeleaptă care crede în muncă susținută și asiduă și în a-ți reuși ceea ce faci dacă eșți serios și perseverent. Nu poți să apelezi la scurtături și șmecherii cu Saturn, el pur și simplu nu îți va permite asta și te va duce înapoi în zonele unde ai performat superficial că să o iei de la capăt și să mai încerci o dată.


Abonează-te pe

Citește și:

Dezastru total pentru acești angajați! Sunt predispuși la probleme grave de sănătate

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Din ce sunt făcute șervețelele umede. Sunt un real PERICOL pentru oameni și mediu!

Cum sa iti condimentezi viata sexuala: 5 sfaturi de urmat

Senzatia de gura uscata - descriere, complicatii, prevenire

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri