Profețiile lui Nostradamus pentru 2019 – Multe boli vor dispărea,medicina va înregistra salturi uriașe iar Anglia va avea un nou rege


Profetiile lui Nostradamus sunt cuprinse in scrierile sale si lasate mosternire prin intermediul catrenelor care si astazi sunt interpretate si reinterpretate.


In articol:

Nostradamus a fost unul dintre cei mai mari profeti din toate timpurile, medic și alchimist francez, iar previziunile sale au cuprins peste 1000 de ani in avans. Marele profet s-a nascut in anul 1503, a trait in Franta si a murit in 1566- după moartea sa, multe profetii s-au implinit. Dintre acestea putem aminti Revolutia Franceza, marele foc din Londra, moartea presedintelui Kenedy si a regretatei Printese Diana, nasterea lui Hitler si a nenorocirlor provocate de nazism.

Profetiile lui Nostradamus sunt cuprinse in scrierile sale si lasate mosternire prin intermediul catrenelor care si astazi sunt interpretate si reinterpretate.

Citeste si: Dezvăluirile lui Nostradamus pentru 5 zodii! Predicții pentru 2019. Urmează cea mai grea perioadă cu certuri și despărțiri


Profetiile lui Nostradamus pentru 2019

Pentru 2019, Nostradamus a scris intr-unul dintre catrenele sale despre o uriasa posibilitate ca Pământul să fie izbit de un alt corp ceresc care va declansa distrugerea sa.

“Soarele va fi complet eclipsat, un nou corp ceresc va trece prin cerurile noastre. Monstrul va fi vazut in plina lumina zilei. Astronomii ii vor interpreta efectele asupra corpului intr-un fel, iar oamenii nu vor avea provizii suficiente pentru a face fata penuriei.”

Este adevărat că oamenii de stiinta au detectat un asteroid de dimesiuni mari care se afla la o distanta fata de Terra egala cu jumatate dintre distanta dintre Soare si Terra, dar NASA a infirmat posibilitatea unei coliziuni intre Pământ și acest asteroid. Initial, NASA a afirmat ca sunt sanse de 1 la un milion ca un impact sa aiba loc in preajma datei de 1 februarie 2019 intre asteroid si Terra. Ulterior, in urma altor calcule riscul a scăzut și mai mult.

Citeste si: Baba Vanga- celebra clarvăzătoare- profeții pentru 2019!

Nostradamus a previzionat ca nivelul apelor va creste foarte mult, iar catrenele sale indica o desprindere a ghetarilor din Antarctica care ar putea genera o ridicare a nivelului marior cu cativa metri.

De asemenea, aceata a scris că ăn 2019 America de Nord va fi lovita de uragane si acolo vor avea loc cutremure foarte puternice care vor duce la pierderi catastrofale de vieti omenesti.

Citeste si: Profeţiile lui Nostradamus pentru zodii! În următorii 10 ani, se întoarce roata! Trei zodii îşi vor schimba DESTINUL

 


Abonează-te pe

Citește și:

ZODIAC-Cea ma mare greșeală pe care ați făcut-o în 2018 și care nu trebuie repetată în noul an

Divorț BOMBĂ în România! Prezentatoarea i-a dat papucii celui de-al treilea soț

PREVIZIUNI 2019: Ce aduce durul SATURN, planetă KARMEI, în Capricorn, pentru fiecare ZODIE? La ce vei fi PROVOCAT? Saturn nu glumește!

Cum stii daca a facut sex cu alta! E cel mai important indiciu, insa multe femei ignora

Poveste adevărată: "Eram obligată să fac sex până la epuizare şi, apoi, mă băteau"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Tunsoare "BROS" femei | TOP 5 idei de tunsori "BROS" în 2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri