Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 decembrie - 4 ianuarie 2018. Noul An aduce impliniri pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 decembrie - 4 ianuarie 2018. Noul An aduce impliniri pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Berbec- Patronul vostru astral Marte este în conjuncție cu Kiron în Pești în săptămâna care urmează, pe astrograma generală, nu pe cea personala. Cum Kiron este lecția de viață, e clar că trebuie să fiți cumpătați atunci cand mergeți la shopping. Investiți și în sănătate, deoarece Kiron este Centaur vindecător. Cu Venus în Scorpion  veți primi daruri de suflet. Că suflețele nu dorm, sunt pe fază.

Citeste si: Profețiile lui Nostradamus pentru 2019 – Multe boli vor dispărea,medicina va înregistra salturi uriașe iar Anglia va avea un nou rege

Taur- Pentru voi Venus din Scorpion este susținătorul alianțelor, parteneriatelor și colaborărilor. Conjuncția Marte-Kiron vă readuce în prim-plan relația cu prietenii adevărați, de suflet. Aveți nevoie de ajutorul acestora. Este un umăr pe care puteți să vă așezați capul la nevoie. Deoarece…prietenul(prietenii) la nevoie se cunoaște! Sănătatea este foarte important, de aceea evitați băuturile reci și frigul în exces.

Gemeni- Mercur din Săgetător face cuadratură cu tandemul Kiron-Marte din Pești si vă atenționează asupra deplasărilor. Risc de accidente și incidente. Cei cu adevărat crez creștin pot fi ocoliți de nenorociri. Evitați discuțiile în contradictoriu și nu vă băgați nasul unde nu vă fierbe oala. Venus din Scorpion indică faptul că vă puteți îndrăgosti de cineva de la locul de muncă. Ideea e, că ce e val ca valul trece.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri