Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 decembrie - 4 ianuarie 2018. Noul An aduce impliniri pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 decembrie - 4 ianuarie 2018. Noul An aduce impliniri pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Balanța- Luna Albă este în constelația voastră la început de săptămâna. Atenție la sănătate! În special trebuie să vă spun că tandemul Kiron-Marte este în sectorul astral al sănătații. Unele Balanțe pot gusta din bucuria zăpezii, iar altele pot pica la pat(răceli, luxații, etc). Noroc mic de bani de la Venus. Dar așa cum vin bănuții, așa se duc.Un dar frumos, de suflet puteți să vă faceți singuri la trecerea dintre ani.

Scorpion- Venus face distincția între cei care vă iubesc și vă doresc și cei pe care-I doriți și-I iubiți voi. E considerat Mic Benefic, dar din cauza cuadraturii pe care Mercur o face cu Marte(patronul vostru astral), dualitatea este evident la unii dintre voi. Săgetătorii nu vă sunt aliați(Kiron), cum de-altfel nici Balanțele(Marte), Peștii, Gemenii(Mercur în constelația voastră), Scorpionii(răfuieli între voi), Fecioarele.

Citeste si: HOROSCOP. Cele mai arogante zodii! Aceşti nativi sunt plini de ei

Săgetător- Cadoul astrelor de Moș Gerilă este răceala și incompatibilitatea pe care o aveți cu partenerii voștri de viață. În special schizotimicii zodiei. Nexusienii acestui semn zodiacal nu sunt căsătoriți, deci nu pot fi afectați. Cuadratura Centaurului Kiron cu Mercur din zodia voastră certifică acest lucru. Risc de accidente oriunde vă aflați, de certuri, de inferitilitate(copii pot ieși cu probleme).


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Andreea Pirui a dezvăluit când va fi marea finală Puterea dragostei: „Avem nevoie de voturile voastre”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri