HOROSCOP COMPLET 2019 MINERVA: Cine se îmbogăţeşte anul viitor, cine are noroc în dragoste şi cine ajunge la medic


Horoscop Minerva 2019. Dacă anul 2018 a fost frenetic și tensionat pentru majoritatea dintre noi, anul 2019 pare mult mai uşor. Deci, puteți respira ușuraţi … și să mergeţi mai departe, scrie revista Teo.

Horoscop Minerva 2019 Gemeni

Mulți dintre voi vor căuta un nou loc de muncă. Posibil ca tu să-ți dorești o schimbare în interesul tău profesional în anul 2019 și în funcție de momentul în care te-ai născut relațiile legate de acest semn vor determina ce parte a anului este bun.

Cei nascuti la începutul lunii aprilie, dar majoritatea vor găsi ceea ce vor căuta, undeva de la mijlocul lunii mai pana la sfarsitul lunii iunie. Relațiile și banii vor fi, de asemenea, probleme acute în această perioadă, iar pentru unii recompensa financiară mult așteptată va veni abia spre mijlocul anului.

Pentru alții, problema principală va ține de relații. În cazul în care acestea se rup acest lucrur se va petrece tot pe la mijlocul anului. Călătoriile și relațiile cele mai bune vor avea loc de la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul anului.

Citeste si: SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2018. Cea mai scurtă zi din an! Obiceiuri și tradiții

Cu toate acestea, unele probleme pe care le-ai neglijat te vor urmări pe tot parcursul anului iar acest lucru ți-ar putea distruge planurile pe termen lung. Oamenii din jurul tău te pot descuraja, totuși să nu te deranjeze. Mergi înainte cu încredere și stil căci 2019 ar trebui să fie anul tău.

În timp ce Saturn se afla în propriul semn până în 2020, mulți dintre voi s-au simțit blocați în rutină, incapabili să facă schimbările pe care le-au dorit, dar acum, și încă doi ani deacum încolo vei avea parte de mai multe schimbări decât ţi-ai dorit vreodată. Acesta este o situaţie de genul fii atent ce-ţi doreşti că se poate împlini.

Uranus, planeta schimbării bruște și abrupte, a intrat anul acesta în Taur. Anul trecut a flirtat doar cu semnul. Așa că fii pregătit pentru multe schimbări abrupte în carieră, de imagine și în obiectivele tale. Dacă înveți cum să scapi de prietenii cu ghilimelele de rigoare, vei face față acestor acorduri de fineţe.

Pluto planeta transformării și reformării, a stat în casa a 8-a a intimităţii, a sexualităţii, a moştnirilor, a partajelor şi a investiţiilor pe termen lung, ani buni. Multe relații au fost rupte, dar s-u legat altele noi, care ţi-au schimbat imaginea.

Atitudinea faţă de dragoste și atitudine socială este complet schimbată și acesta este un proces pe termen lung, astfel încât este ușor de înțeles, deoarece multe prietenii și relații de dragoste au fost afectate. Atunci când nevoile tale legate de iubire se schimbă, viața sentimentală se schimbă şi ea.

La fel ca la sfârșitul anului trecut, eşti într-o perioadă de reorganizare financiară și de reducere a cheltuielilor. Este nevoie să gestionezi ceea ce ai într-un mod mai bun. Vorbim de nevoia de control din punct de vedere financiar și rațional, nevoia de a fi nu o persoană cu venituri mai mari, nici una cu venituti mai mici, ci una cu cheltuieli proporționale și echilibrate.

Bugetul ar putea fi unu auster până în septembrie, dar vei fi recompensat pentru disciplină după aceea, pe 16 noiembrie, când Jupiter va inta în Săgetător după 12 ani, aducând prosperitate și viață bună.

Principala provocare a anului viitor este echilibrarea casei, a vieții sentimentle și a carierei. Toată lumea are această provocare într-o oarecare măsură, dar a ta va fi foarte dramatică.

Cele mai importante domenii de interes din acest an vor fi finanțele, casa și familia, dragoste, distracția, creativitatea, activitățile de agrement până la 15 noiembrie și după 16 noiembrie, dragostea, călătoriile, studiile, religia, filosofia și cariera.

Calea celei mai mari împliniri va fi spiritualitatea, interesele caritabile și filantropice, casa și familia, activitățile de agrement, creativitatea, copiii și iubirea.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Roxana de la Puterea Dragostei a postat imagini noi, după bătaia cu Manuela! A trecut pe la medicul estetician!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri