HOROSCOP COMPLET 2019 MINERVA: Cine se îmbogăţeşte anul viitor, cine are noroc în dragoste şi cine ajunge la medic


Horoscop Minerva 2019. Dacă anul 2018 a fost frenetic și tensionat pentru majoritatea dintre noi, anul 2019 pare mult mai uşor. Deci, puteți respira ușuraţi … și să mergeţi mai departe, scrie revista Teo.

Horoscop Minerva 2019 Taur

2019 este un an în care va trebui să-ţi stabileşti un obiectiv personal, iar acest lucru se poate face pe tot parcursul anului, deci până la sfârșitul lui decembrie când poţi trece la materilizarea lui.

Dacă lucrezi intens cu tine, vorbesc despre un intens program de auto-îmbunătățire, îţi vin în ajutor mai multe planete decât este ​ normal.

2019 este un an în care vei munci din greu, în perioada mai – septembrie vei depune cele mai mari eforturi profesionale dar şi răsplata va fi pe măsură. Modificările în plan financiar le vei simţi între lunile aprilie și iunie.

În plan relațional, lucrezi cel mai bine cu cei născuți în celelalte două semne de Pământ – Capricorn şi Fecioară. Dacă eşti născut în perioada 4 – 6 mai și 26 – 28 aprilie ai putea să consideri acest an important în toate parteneriatele și afacerile pe care le vei face.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 24-30 DECEMBRIE 2018. MESAJUL ÎNȚELEPT chinezesc din ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ 2018!

Anul trecut a fost, în principiu, un an fericit. Ai prosperat, te-ai distrat și ai avut multe experiențe norocoase și fericite, în prima parte a anului. Această tendință continuă şi în 2019 și meriți toate acestea. Ai suferit destul în ultimii ani și acum este timpul pentru o anumită echilibrare a conturilor.

Deci, urmează un an destul de bun pentru călătorii, petreceri și activități de agrement. Mulți dintre voi se vor putea lăuda cu activități de petrecere a timpului liber îmbinate armonios cu munca sau în căutare de bani.

Cariera este importantă de foarte mulți ani. A fost activă, frenetică, plină de schimbări bruște și abrupte, dar în principiu pozitivă. În acest an, când Uranus a schimbat semnele și casele, te poți aștepta la mai multe schimbări, dar într-un ritm mai puțin frenetic.

Adevărul este că a existat şi mult idealism în cariera ta în ultimii ani, dar de acum și în următorii ani idealismul va spori. Mai mult, va fi pus în practică. Mulți dintre voi vor schimba parcursul carierei în acest an sau în următorii ani.

Cariera ta va fi mai satisfăcătoare personal și nu doar o modalitate de a face bani. Vei fi recunoscut pentru activitatea susţinută în muncă și în acţiunile de caritate mai mult decât suma pe care o donezi.

De anul trecut, Saturn este în Casa a 9-a şi forțează dezvoltarea mentală și intelectuală, prin credinţă şi studiu. Îți vei selecta interesele intelectuale și vei abandona subiectele cu care simţi că nu rezonezi. Învățarea va fi mai lentă, dar mai aprofundată.

Elevii vor trebui să studieze şi să exerseze mai mult, dar munca grea va fi răsplătită în cele din urmă. Este timpul pentru a-ţi disciplina gândirea, a-ţi ordona gândurile, vorbirea și procesul logic. Mintea ta este un instrument uimitor, dar are nevoie de temperare în aceste momente.

Cele mai importante domenii de interes din acest an sunt cele intelectuale și comunicarea, cariera, prietenia, activitățile de grup, știința și astrologia, sexul, transformarea și reformarea personală, lucrurile mai profunde ale vieții, să îi ajuţi pe alții să prospere, datoria și rambursarea datoriilor, distracție, activități de agrement, creativitate și iubire până pe 25 septembrie iar sănătatea și munca după 25 septembrie.

Calea cea mai mare de împlinire sunt copiii, creativitatea, activitățile de agrement, afacerile, iubirea, sănătatea și munca până la 25 septembrie și după 25 septembrie, corpul, imaginea, aspectul și plăcerile personale.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Cum se fac clătitele japoneze? Ingredientul secret de care ai nevoie se află în orice cămară!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri