HOROSCOP COMPLET 2019 MINERVA: Cine se îmbogăţeşte anul viitor, cine are noroc în dragoste şi cine ajunge la medic


Horoscop Minerva 2019. Dacă anul 2018 a fost frenetic și tensionat pentru majoritatea dintre noi, anul 2019 pare mult mai uşor. Deci, puteți respira ușuraţi … și să mergeţi mai departe, scrie revista Teo.

Horoscop Minerva 2019 Berbec.  Oportunitățile anului

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Timpul cel mai bun pentru acțiuni personale este în primele patru luni ale anului. Vor fi două Luni Noi în Berbec, pe 21 martie și 19 aprilie, aşa că profitaţi de ele, deoarece pot aduce două noutăți în viața voastră. Ai putea să te muţi într-o altă localitate sau într-o altă ţară şi să începi o nouă carieră, să începi o căutare personală, cu mai mult entuziasm și forţă decât ai simțit până acum.

Citeste si: HOROSCOP URANIA pentru perioada 22 – 28 decembrie 2018. Berbecii comunică foarte bine, Gemenii simt nevoia să zburde

Limitările anului


Horoscop Minerva 2019 Berbec. Se întâmplă același lucru ca și anul trecut, când o nouă responsabilitate se pregătea să intre în viața ta de familist și a familiei, în general, undeva în luna iunie a anului trecut. Ei bine, ea se va accentua și va continua și în acest an.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Presiunea responsabilităţii o vei simţi la începutul lunii martie, în funcţie de cum aţi făcut ajustările care se impuneau sau ați finalizat lucrările începute. Uneltele din jurul casei tale ar putea avea nevoie de modernizarea undeva prin aprilie și mai, de asemenea, ai putea întâmpina dificultăți în comunicare.

Dragoste:

– Încă de la începutul anului preocupările sentimentale domină, iar din august cunosc o îmbuntăţire considerabilă. În ultima săptămână din septembrie, 3 planete – Soare, Mercur, Venus vor tranzita Casa a 7-a şi semnul Balanţei, și una dintre ele este Venus. Din acest moment te poți aștepta la o creștere majoră a atracţiei care va veni dinspre ceilalţi.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Dacă îţi cauți un partener, fie călătoreşti, fie priveşti departe de locurile obișnuite pentru a găsi o astfel de persoană. Zilele din jurul Eclipsei de soare din 14 octombrie va avea un sens special pentru tine.

Horoscop Minerva 2019 Berbec.  Pentru unii Berbeici, prietenia se va transforma în dragoste sau căsătorie în 2019. Mijlocul anului ar putea aduce tranziția majoră de la burlăcie la căsătorie. Poţi avea parte de o relație pasională și senzuală. Evită reacţiile impulsive în relație. Aşează-te împreună cu partenerul şi planifică-ţi viitorul. Dă mai multă importanţă iubirii voastre.

THoroscop Minerva 2019 Berbec. Te sfătuiesc să eviți singurătatea și să rămâi cu familia. Este un moment bun pentru a răspândi dragoste și bunătate în jur. Sentimentele și atitudinea vor fi destul de contagioase în aceste zile. Prin urmare, răspândeşte fericirea în jurul tău.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Nu te abține de la e lua decizii chiar dacă par premature, atâta timp cât este vorba despre relațiile de familie. Vei fi ispitit de tihna vieţii de familie dar îngrijorările şi anxietatea nu te vor ocoli. Te poţi aştepta la anumite întârzieri și obstacole în chestiunile legate de familie.

Carieră:

– Cariera are o importanță mai mare în 2019 și eşti înclinat să depui eforturi încă de la începutul anului în acest sens. Unii ar putea găsi un nou loc de muncă. Dacă se produce o schimbare în acest domeniu, este probabil ca ea să aibă loc la sfârșitul lunii aprilie până la sfârşitul lunii mai.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Cu toate acestea, ţi se recomandă să fii tu însuți, transformându-te în altceva nu ar funcționa în acest an. Aşteaptă-te la un mediu pe tot parcursul anului. Vei putea câștiga bunăvoința autorităților, vei obține mai multe informații despre activitatea care te interesează iar cercul social se va extinde.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Este un an în care nu se lucrează singur pentru carieră, cel mai bine este să formezi un parteneriat sau o colaborare și să te asociezi cu alţii. În acest fel, vei evita capcanele majore legate de investiţii neprofitabile pe care va trebui să le suporți singur.

Finanțe:

– Achitarea de obligațiile față de familie și de gospodărie este cea mai mare cheltuială financiară acum. Unii ar putea să cumpere un teren sau o proprietate pentru care să plătească rate lunar.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Dacă lucrezi și îţi planifici programul de investiții fă-o din februarie până la începutul lunii martie, pentru că ai să ieși mai bine decât te aştepţi. Din septembrie parteneriatele sau sindicatele pot aduce beneficii financiare.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Ţi se recomandă să îţi menți opțiunile deschise pe măsură ce banii intră în conturi. Revizuieşte-ţi situația financiară, fă-ţi un buget funcțional și rămâi pe el pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, îţi va fi destul de greu să îţi menți planurile financiare. Dar trebuie să o faci altfel progresul ar putea fi oprit.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Probabil vei înţelege că trebuie să faci câteva schimbări a stilului tău de viață dar și în alte domenii pentru a-ţi păstra poziția financiară.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Anul este însă bun pentru investiții pe termen lung. Asigură-te că eşti în limitele legalităţii indiferent de deciziile pe care le vei lua în sectorul financiar. Bugetează-ţi banii cu înțelepciune căci este mai bine dacă știi când și unde să spui stop.

Sănătate:

– În martie și iulie ai putea fi o perioadă care să vizeze starea sănătății tale, în special dieta. De asemenea, vei fi predispus la accidente la sfârșitul lunii aprilie și până la mijlocul lunii mai deci atenţie la viteză și la impulsivitate pentru că puteţi trage mai mult decât credeţi.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Anul începe cu sănătate și vitalitate bună. Nivelurile generale de energie sunt în creștere până în aprilie-martie, când Soarele se află în semnul tău. Optimismul va face să iei decizii majore cu privire la schimbările stilului de viață. Vei avea nevoie de mult curaj și vigoare pentru ca orice lucru sub soare să fie posibil.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Totuși, nu-ți cheltui prea mult energia. Evită autoindulgențele de orice fel, pe tot parcursul anului. Te-aş sfătui să te apuci de un sport sau orice hobby care implică mişcare în timpul liber și să-ţi restabileşti un nivel cât mai scăzut la stres. Conectează-ze la natură într-un fel sau altul pe tot parcursul anului.

Călătorii:

Majoritatea acestora se vor dovedi benefice pe termen lung. Există probabilitatea de relocare datorită transferului cu locul de muncă. Tranzitele planetare indică toate tipurile de călătorii pentru nativii din Berbec.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Cum se fac clătitele japoneze? Ingredientul secret de care ai nevoie se află în orice cămară!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri