HOROSCOP URANIA pentru perioada 22 – 28 decembrie 2018. Berbecii comunică foarte bine, Gemenii simt nevoia să zburde


Previziuni Urania pentru perioada 22 – 28 decembrie 2018. Soarele va intra în zodia Capricornului, Lună Plină în Rac.

HOROSCOP Previziuni Urania pentru perioada 22 – 28 decembrie 2018. Soarele va intra în zodia Capricornului, Lună Plină în Rac.

HOROSCOP BERBEC

În prima parte a zilei de 22 decembrie, bună capacitate de a comunica, de a se exprima, în situații oficiale; drumuri de scurtă durată, deplasări repetate. Comunicare mulțumitoare și utilă cu persoane particulare sau cu reprezentanții unor instituții din străinătate. Soarele va intra în zodia Capricornului și va marca, pentru treizeci de zile, sectorul carierei. Indicații astrale privitoare la nevoia de a consolida locul de muncă, de a-și securiza funcția și imaginea publică și de a rezista presiunilor care s-ar putea exercita asupra lor. Între 22 decembrie, după ora 18:28′, și 24 decembrie după-amiaza, preocupări domestice. Pe 22 decembrie, seara, se va produce Luna Plină în Rac ceea ce va ridica nivelul responsabilității lor față de părinți, rude, familie.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC 2019. Ce aduce Anul Mistreţului de Pământ pentru toate zodiile

Grijă față de un patrimoniu comun. Între 24 decembrie, după ora 18:59′, și 26 decembrie după-amiaza, spirit de aventură, dorință de a petrece, de a se dedica activităților de divertisment care îi să-i scoată din monotonie și să le dea posibilitatea să-și afirme calitățile fizice (sport, de exemplu, practicat cu destul de multă imprudență, fie și numai pentru a demonstra altora cât sunt de puternici). Unii vor simți nevoia să facă speculații financiare sau să practice jocuri de noroc. Atitudine autoritară a părinților, născuți în acest semn zodiacal, față copiii lor, context în care vor vădi mai puțin tact pedagogic și mai multă voință personală și ambiție. Între 26 decembrie, după ora 19:50′, și 28 decembrie, activități de rutină, preocupări profesionale curente. Discrete tulburări digestive: organismul unora poate manifesta reacții de respingere a hranei impunând astfel, nevoia unui regim alimentar sau a măsurii și prudenței în fața tentațiilor culinare. Starea psihică va fi una bună și multe persoane își pot găsi, în acest răstimp, liniștea sau somnul care le-au fost tulburate în ultima vreme.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri