HOROSCOP URANIA pentru perioada 22 – 28 decembrie 2018. Berbecii comunică foarte bine, Gemenii simt nevoia să zburde


Previziuni Urania pentru perioada 22 – 28 decembrie 2018. Soarele va intra în zodia Capricornului, Lună Plină în Rac.

HOROSCOP Previziuni Urania pentru perioada 22 – 28 decembrie 2018. Soarele va intra în zodia Capricornului, Lună Plină în Rac.

HOROSCOP BERBEC

În prima parte a zilei de 22 decembrie, bună capacitate de a comunica, de a se exprima, în situații oficiale; drumuri de scurtă durată, deplasări repetate. Comunicare mulțumitoare și utilă cu persoane particulare sau cu reprezentanții unor instituții din străinătate. Soarele va intra în zodia Capricornului și va marca, pentru treizeci de zile, sectorul carierei. Indicații astrale privitoare la nevoia de a consolida locul de muncă, de a-și securiza funcția și imaginea publică și de a rezista presiunilor care s-ar putea exercita asupra lor. Între 22 decembrie, după ora 18:28′, și 24 decembrie după-amiaza, preocupări domestice. Pe 22 decembrie, seara, se va produce Luna Plină în Rac ceea ce va ridica nivelul responsabilității lor față de părinți, rude, familie.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC 2019. Ce aduce Anul Mistreţului de Pământ pentru toate zodiile

Grijă față de un patrimoniu comun. Între 24 decembrie, după ora 18:59′, și 26 decembrie după-amiaza, spirit de aventură, dorință de a petrece, de a se dedica activităților de divertisment care îi să-i scoată din monotonie și să le dea posibilitatea să-și afirme calitățile fizice (sport, de exemplu, practicat cu destul de multă imprudență, fie și numai pentru a demonstra altora cât sunt de puternici). Unii vor simți nevoia să facă speculații financiare sau să practice jocuri de noroc. Atitudine autoritară a părinților, născuți în acest semn zodiacal, față copiii lor, context în care vor vădi mai puțin tact pedagogic și mai multă voință personală și ambiție. Între 26 decembrie, după ora 19:50′, și 28 decembrie, activități de rutină, preocupări profesionale curente. Discrete tulburări digestive: organismul unora poate manifesta reacții de respingere a hranei impunând astfel, nevoia unui regim alimentar sau a măsurii și prudenței în fața tentațiilor culinare. Starea psihică va fi una bună și multe persoane își pot găsi, în acest răstimp, liniștea sau somnul care le-au fost tulburate în ultima vreme.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop COMPLET 2019! Anul acesta este MAGIC pentru trei zodii - previziuni astrale detaliate

Este mai celebră decât ea! Cine este de fapt mama Dianei Șoșoacă

SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2018. Cea mai scurtă zi din an! Obiceiuri și tradiții

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 decembrie 2018. Luna Plină de Crăciun aduce o perioadă agitată pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

HOROSCOPUL anului 2019, prezentat de astrologul Radu Ştefănescu. Va fi Anul Porcului! Unii vor avea lumea la picioare, alţii vor avea numai obstacole

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Decizie de ultimă oră! Noua Zeelandă își închide granițele din cauza pandemiei de coronavirus!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri