Horoscop COMPLET 2019! Anul acesta este MAGIC pentru trei zodii - previziuni astrale detaliate


Pentru ce zodii este favorabil contextul astral al anului 2019 și pentru ce zodii este mai puțin favorabil, aflați în rândurile urmatoare ale horoscopului 2019. Oricum le-ar fi anul nativilor din cele 12 semne zodiacale, toți vor avea lecții importante de învățat.


In articol:

Pentru ce zodii este favorabil contextul astral al anului 2019 și pentru ce zodii este mai puțin favorabil, aflați în rândurile urmatoare ale horoscopului 2019. Oricum le-ar fi anul nativilor din cele 12 semne zodiacale, toți vor avea lecții importante de învățat.

BERBEC

2019 va fi un an mai bun decât cel care a trecut.

Dacă îți vei stabili ritmul și îți vei delimita clar teritoriul și obligațiile, vei reuși, încă din primele trei luni ale anului, să-ți redobândești echilibrul pierdut de ceva timp. Vei dovedi calități de lider incontestabile. Odată ce te vei simți în siguranță pe plan profesional, îți vei îndrepta atenția către familie și casă.

Vei cheltui mult pentru ceva reparații și modernizări ale locuinței, pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp și dispoziție. Dacă în prima parte a anului cariera va fi pe primul loc, în partea a doua, mai ales din septembrie, viața de cuplu și de familie va înflori, în

contextul unei călătorii foarte interesante.

HOROSCOPUL anului 2019, prezentat de astrologul Radu Ştefănescu. Va fi Anul Porcului! Unii vor avea lumea la picioare, alţii vor avea numai obstacole

Horoscop COMPLET 2019! Anul care vine este MAGIC pentru trei zodii

TAUR

Începe un an al realizării principalelor obiective. Este adevărat că realizările palpabile ar putea să întârzie chiar până în decembrie, dar câtă vreme te concentrezi pe fiecare pas și îl evaluezi pozitiv, satisfacția va fi continuă. Succesul va fi facilitat de sprijinul unui grup puternic – fie că e vorba despre un grup profesional, fie că este familia, cu relațiile ei influente.

În prima parte a anului, mai ales în mai, va trebui să te abții de la cheltuielile mai extravagante. Abia din iunie situația ta financiară se va relaxa, devenind din ce în ce mai bună către sfârșitul anului. După o lungă perioadă de pregătiri și acumulări, ultimele patru luni ale anului vor aduce rezultatele așteptate.

Horoscop bani 2019. Peste unele zodii va cădea norocul de-a dreptul din cer!

GEMENI

Două lucruri te vor preocupa cu prioritate în 2019: relațiile și banii. Nu în sensul că ai putea avea probleme deosebite, ci în sensul că vei cultiva și
vei studia mai mult aceste două aspecte ale vieții. În privința banilor, va exista o perioadă de recul, undeva, în a doua jumătate a lunii mai. Relațiile, însă, se vor diversifica și vor fi din ce în ce mai interesante.

Activitatea profesională și viața personală se vor subsuma acestor două mari priorități. Perioada cu cele mai mari oportunități va fi cea cuprinsă între 4 aprilie și 7 august, când Venus se va afla în zodia ta. Atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, atunci vei putea face cele mai bune opțiuni.


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP 19 decembrie - Profesor Radu Ştefănescu. Zodia care primeşte veşti interesante. Fii pe fază, profită de oportunităţile pe care le întâlneşti!

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Taurii îşi fac planuri de viitor, Leii au neînţelegeri cu partenerul de viaţă

HOROSCOP: Trei zodii plâng în Ajunul Crăciunului. Află de o mare trădare

Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce reacție a avut Mama Geta după ce a aflat că Daniela și Culiță vor avea un băiat? „Se vede clar că...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri