HOROSCOP: Trei zodii plâng în Ajunul Crăciunului. Află de o mare trădare


Ajunul Crăciunului surprinde trei dintre nativele zodiacului cu şerveţelul în mână şi lacrimi şiroaie pe obraz. Motivele pentru care zodiile izbucnesc în lacrimi chiar în Ajunul Crăciunului sunt diferite, dar dureroase.

 

Berbec

 

Ajunul Crăciunului se dovedeşte a fi un eveniment plin de lacrimi şi de durere pentru tine. Chiar dacă trebuie să fie o noapte destinată bucuriei, reuniunii cu familia, cinei în familie şi cadourilor, se pare că anul acesta astrele nu sunt de partea ta în Ajunul Crăciunului. Chiar înainte de a te aşeza la masă împreună cu familia, primeşti un mesaj de despărţire din partea iubitului. Lacrimile încep imediat să se prelingă pe obraz, iar cheful de distracţie şi armonia dispar instant. După lungi discuţii, vorbe frumoase şi numeroase sfaturi, familia reuşeşte să te facă să uiţi măcar pentru câteva ore de momentul dureros prin care treci.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cazul Sorina! Asistenții maternali care au îngrijit-o pe micuță timp de 7 ani rup tăcerea! Spun totul despre scandalul care a divizat România EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri