Cum preparăm cea mai delicioasă tobă de casă, un preparat nelipsit de pe mesele românilor în perioada Sărbătorilor


Bucatele traditionale umplu mesele romanilor in perioada sarbatorilor, iar dintre acestea, cele mai populare sunt preparatele din carne de porc. De aceea, pentru un festin cat mai imbelsugat, va propunem cea mai buna reteta de toba de casa.

Ingrediente: 2 urechi de porc  - 2 rinichi de porc  - o limba de porc  - un bucata de muschi de porc  - o inima de porc  - un stomac de porc  - 250 de grame de slanina cu carne  - o jumatate de kilogram de pulpa de porc - 4 catei de usturoi - sare  - piper macinat - piper boabe - foi de dafin.

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Reţeta antică de ceai. Se spune că vindecă peste 50 de boli

ȘOC! O celebră vedetă din România este ANALFABETĂ! Cum s-a dat de gol

Cel mai simplu SALAM de BISCUIŢI! Reţetă aromată ca la mama acasă

Salam de biscuiţi: reţeta de post pe care o vei adora

Prezervativele se vor da gratuit pe reţetă! Ţara care a introdus măsura şi motivul grav pentru care a fost luată decizia

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Obiceiuri sanatoase de respectat pentru un ciclu menstrual normal si fara dureri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri