Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 decembrie 2018. Luna Plină de Crăciun aduce o perioadă agitată pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 decembrie 2018. Luna Plină de Crăciun aduce o perioadă agitată pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Berbec- Luna Plină din data de 22-23-24 Decembrie susține intuiția și vă dă vise premonitorii. Curățenia ține de minte-trup și spirit, dar și de locul în care trăiți. Soarele din Capricorn va face opoziție cu Luna Plină din Rac(domiciliu) și vor fi în rezonanță cu Axa Timpului pe astrograma generală, nu pe cea natală, de aceea vă puteți suna rudele, dacă nu ajungeți să le vizitați. Bucătăriți, dansați, vă bucurați!

Taur- Sunteți mari amatori de bucate alese și băuturi fine, de aceea Sărbătorile trebuie să fie îndestulate, dar pe măsura posibilităților  voastre. Soarele din Capricorn vă apropie de copii. Pentru ei nutriți sentimente alese. Un hobby personal vă poate umple fericit timpul. Revederea cu prietenii nu va fi întâmplătoare. Unii vor lega noi prietenii, cu Axa de Destin. Atenție la sănătate!

Citeste si: Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019

Gemeni- Să vă bucurați de mâncare, dar să nu exagerați. De ce? Din cauza Lunii Pline care va fi în Rac. Fiți cumpătați! Nu cheltuiți peste măsură, că urmează o perioadă în care facturile vor fi mari. Soarele, Saturn și Pluton din Capricorn nu își doresc să vă lase cu buzunarele goale.

Unii pot avea credite de rambursat, iar alții pot să viziteze locuri sfinte pentru mântuirea sufletului. Sănătatea cere investiții.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Semnificația SPECIALĂ a lunii în care te-ai născut. Cunoaște-te

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Efectele Lunii Pline de Crăciun pentru 12 constelaţii

HOROSCOP 2019. Previziuni COMPLETE pentru toate zodiile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri