Semnificația SPECIALĂ a lunii în care te-ai născut. Cunoaște-te


În afară de horoscopul clasic, numit și European, ce ne consiliază în domeniul vieții profesionale, sentimentale, despre destin și caracter, există un sistem ce se bazează pe luna nașterii, numit “colorastrologie”.


In articol:

Creatoarea sa, astrologul Michele Bernhardt, a combinat anumite elemente clasice ale astrologiei tradiționale cu numerologia și a alăturat o nuanța Pantone pentru fiecare zi de naștere.

În afară de această clasificare, de 366 culori, în funcție de data nașterii, ea a creat un ghid împărțit în douăsprezece luni, cu o culoare care vă definește și va caracterizează în funcție de luna anului în care v-ați născut.

Culoarea a fost aleasă în funcție de caracteristicile atribuite personalității fiecărui nativ, din punct de vedere astrologic.

Michele Berhardt declară: “ Acest sistem este bazat pe culoarea care vă ajută să deveniți mai echilibrat. Colorastrologia diferă de astrologia tradițională care interpretează impactul corpurilor cerești asupra vieții și personalității fiecăruia. Nu neapărat aceeași culoare se regăsește pe parcursul unui întreg interval zodiacal. Puteți studia culorile care sunt atribuite lunii în care v-ați născut și puteți selecta nuanța care va definește cel mai bine”

Fiecare culoare poartă o energie care poate fi explorată în moduri diferite.

Fie că folosiți culoarea la decorarea casei sau ca element de vestimentație sau pur și simplu alegeți o bijuterie de nuanța respectivă. Puteți alege chiar alimente de culoarea respectivă, puteți medita pur și simplu asupra ei.

O culoare poate fi folosită oricând în mod creativ, depinde de dumneavoastră să o utilizați în mod simplu. Este chiar amuzant să știți ce nuanță va caracterizează și ce culoare este atribuită celor dragi vouă.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai norocoase luni ale anului 2019, în funcție de zodie

ȘOC! O celebră vedetă din România este ANALFABETĂ! Cum s-a dat de gol

Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Efectele Lunii Pline de Crăciun pentru 12 constelaţii

HOROSCOP 2019. Previziuni COMPLETE pentru toate zodiile

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Obiceiuri sanatoase de respectat pentru un ciclu menstrual normal si fara dureri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri