HOROSCOP COMPLET 2019 MINERVA: Cine se îmbogăţeşte anul viitor, cine are noroc în dragoste şi cine ajunge la medic


Horoscop Minerva 2019. Dacă anul 2018 a fost frenetic și tensionat pentru majoritatea dintre noi, anul 2019 pare mult mai uşor. Deci, puteți respira ușuraţi … și să mergeţi mai departe, scrie revista Teo.


In articol:

 

Da, pentru anul care vine, stelele trimit semne pozitive pentru toată lumea. După 3 ani haos, putem vorbi în cele din urmă despre o îmbunătățire reală.

Citește horoscopul lui 2019 pentru fiecare zodie în parte:

horoscop minerva 2019

Horoscop Minerva 2019 Berbec

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Nu ai putea să fii peste tot, să faci totul și să fii şi sinele tău obișnuit de super-persoană.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Anul trecut a trebuit să stabileşti priorități și să te concentrezi asupra a ceea ce era cu adevărat important pentru tine iar această tendință va continua şi în 2019.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Anul 2019 se deschide cu dorinţa de a lua viaţa în piept încă din primele zile.

Frustrările vor trece în plan secund, dar s-ar putea să fie nevoie să înveți încă de la începutul anului ce înseamnă să lupţi cu morile de vânt.

Citeste si: HOROSCOP. Previziunile runelor cu Mihai Voropchievici pentru Crăciun şi Revelion. Leii intră ca nişte învingători în 2019, Fecioarele primesc veşti bune

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Martie și aprilie sunt speciale, iar pentru cei ale căror zile de naștere se apropie de 21 martie și 19 aprilie să se aștepte la oportunități majore înainte, fie la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie.

Relațiile în general se vor îmbogăți și se vor extinde în viața ta din acest moment.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. La fel ca anul trecut, 2019 vorbeşte despre depășirea obstacolelor, rezolvarea problemelor, învățarea răbdării – o lecție foarte dificilă pentru voi care doriți totul ieri dacă s-ar putea și atingerea obiectivelor prin procese evolutive, mai degrabă decât deodată.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Trebie să înțelegi că tema natală este planul divin al vieții tale și că, în cele din urmă, este un plan de fericire, de succes și de împlinire, iar Universul aduce provocări pentru a te face mai puternic,

pentru a te educa și a păstra lucrurile cu aevărat folositoare.

Horoscop Minerva 2019 Berbec.  Prea multă ușurință și armonie sunt cu siguranță plictisitoare și există chiar un sindrom, cel de a fi obosit de fericire. Mulți dintre voi au găsit slujba dorită în 2018 și mulți dintre voi o vor găsi în acest an, deoarece perspectivele ocupării forței de muncă sunt într-adevăr promiţătoare.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Anul trecut planeta Uranus se plimba prin semnul Berbecului. Avea să se producă o schimbare majoră însă anul acesta. Uranus a stat în Berbec timp de aproximativ șapte ani. Dar din primăvara lui 2018, s-a mutat în Taur şi va sta în casa a 2-a a banilor munciţi şi a stimei de sine alţi şapte ani de acum încolo, ceea ce va aduce multe schimbări materiale.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. În primul rând îţi va aduce prieteni orientați material și te vor duce în profunzimile profunde ale unor afaceri sau câştiguri aşteptate de mult timp. Cei care sunteți deja au o afacere vor face, probabil, schimbări importante în ce priveşte strategia, tehnicile de lucru, practicile sau negocierile. Mulți dintre Berbeci se vor despărți de toate lucrurile vechi care îi trag înapoi și vor începe să meargă singuri pe drumul lor. Totodată, vei experimenta mari transformări spirituale.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Anul trecut nu a fost un an relaţional deosebit de puternic, dar acest lucru se va schimba până la sfârșitul lunii septembrie 2019. Dragostea se întâmplă cu siguranță. Cei care sunt singurii se vor căsători probabil sau vor avea norocul să întâlnească omul dorit. Prietenii apropiaţi ajung și ei în acest tablou.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Cele mai importante lucruri pe care le veţi experimenta sun legate de interesele pentru familiei, de problemele emoționale, de prietenie, de activitățile de grup, de spiritualitate, de religia, de studiu și de călătoriile, de sănătate și de muncă până pe 25 septembrie și de dragoste și activități sociale după 25 septembrie.

Horoscop Minerva 2019 Berbec. Calea cea mai bună de împlinire în anul viitor sunt sănătatea și munca, finanțele şi dragostea.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DROB de PORC. Rețeta care se moștenește din generație în generație

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

HOROSCOP. Previziunile runelor cu Mihai Voropchievici pentru Revelion. Leii intră ca nişte învingători în 2019, Fecioarele primesc veşti bune

Prajitura Greta Garbo! Un desert fin ce se topeste in gura

DESCOPERĂ: Originea numelui tău de familie. Lista celor mai populare nume pe zone

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum sa ai un somn liniștit și odihnitor. Avem cele mai bune trucuri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri