Gustul copilariei! Cum sa faci cea mai buna reteta de lapte de pasare!

Gustul copilariei! Cum sa faci cea mai buna reteta de lapte de pasare!
Gustul copilariei! Cum sa faci cea mai buna reteta de lapte de pasare!

Ingredientele sunt usor de procurat iar prepararea este extrem de rapida.

 

Ai nevoie de:
4 oua
200 de grame de zahar
1 plic de zahar vanilinat
1 litru de lapte
coaja razuita de la o jumatate de lamaie.
Mod de preparare:
Intr-o oala se pune laptele la fiert.
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu 50 de grame de zahar si zaharul vanilinat. Cand laptele da in fiert, se da focul la minim si se asaza cu mare grija galuste mici de albus in oala. Se lasa cate doua minute pe fiecare parte si apoi se da oala la o parte. Se scot cu ajutorul spumierei si se pun intr-un vas.
Intr-un bol separat se bat galbenusurile cu 3 linguri de lapte, restul de zahar si coaja de lamaie.
Zaharul trebuie sa se dizolve complet, iar compoziţia trebuie sa capete consistenţa unei creme. Se adauga la final restul de lapte si se pune bolul deasupra unui vas cu apa clocolita, amestecand incontinuu. Dupa ce se ingroasa se ia totul de pe foc si se lasa cateva minute sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit complet, compoziţia din galbenusuri se toarna peste galustele din albus.
Sursa

Ai nevoie de:

4 oua
200 de grame de zahar
1 plic de zahar vanilinat
1 litru de lapte
coaja razuita de la o jumatate de lamaie.

Mod de preparare:

Intr-o oala se pune laptele la fiert. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu 50 de grame de zahar si zaharul vanilinat.

Cand laptele da in fiert, se da focul la minim si se asaza cu mare grija galuste mici de albus in oala. Se lasa cate doua minute pe fiecare parte si apoi se da oala la o parte. Se scot cu ajutorul spumierei si se pun intr-un vas.

Intr-un bol separat se bat galbenusurile cu 3 linguri de lapte, restul de zahar si coaja de lamaie. Zaharul trebuie sa se dizolve complet, iar compoziţia trebuie sa capete consistenţa unei creme.
Se adauga la final restul de lapte si se pune bolul deasupra unui vas cu apa clocolita, amestecand incontinuu. Dupa ce se ingroasa se ia totul de pe foc si se lasa cateva minute sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit complet, compoziţia din galbenusuri se toarna peste galustele din albus.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum se simte Adelina Pestrițu după intervenția chirurgicală de ridicare a sânilor. Creatoarea de conținut a vorbit și despre alegerea de a scăpa de unele tatuaje. „Știam ce mă așteaptă.”

Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”

Tragedie în lumea mondenă! Vedeta TV a murit la 33 de ani, după ce a lăsat un mesaj de adio cutremurător. Era însărcinată cu al doilea copil. Angy Morad: „Mor, iertați-mă”

Cine este Tommy Cash, reprezentantul Estoniei la Eurovision 2025? Artistul a isterizat italienii cu piesa ”Espresso Macchiato”

Alex Dobrescu, primele declarații după ce a devenit tată de băiețel: „Simt o mare responsabilitate. O iubesc pe Cristina”

Iasmina cedează și îl lasă pe Moldo să facă pași spre împăcare: „Dacă are orgoliu, înseamnă că nu sunt eu ce trebuie”

A murit! "Acolo sus, printre marii actori ai lumii"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies