Gușa. Cum scăpăm de ea? Iata 3 soluții


Toate femeile își doresc un contur finuț, bine definit, al feței.


In articol:

Ce ne facem atunci cand apare gușa sau barbia dublă? Ei bine, nu trebuie sa fii complexată pentru că ai mai multe soluții care te scapă de această problemă.

Specialistii susțin ca există mai multe proceduri care se pot efectua pentru a îmbunătăți aspectul de la acest nivel, atât minim-invazive, cât și chirurgicale.

Lipoliza injectabilă, una din soluții

“Acest tratament reduce țesutul adipos din zona vizată. Se folosește un cocktail pe bază de L-carnitină care dislocă grăsimea subțiind totodată acest strat. Se obține astfel o gușă mai fermă și cu un aspect mai tonic. Anestezia se face prin aplicarea unei creme cu lidocaină, iar durerea este inexistentă”, explică Dr. Firass Obeidat, medic specialist in chirurgie plastică, reconstructivă și estetică.

Fire resorbabile din PDO (polidioxanonă)

Acest material de sutură este extrem de bine tolerat de către organismul uman, fiind utilizat la nivel mondial în chirurgia cardio-vasculară încă din anii '60, conform specialiștilor: “Se creează, cu ajutorul acestor fire PDO, o rețea de susținere la nivelul dorit care va ajuta la subțierea zonei dând astfel un aspect mai plăcut. Aceste fire sunt de tip "screw"(spiralate), induc formarea de colagen de neoformație, dar și o angiogeneză importantă (formarea de vase noi), suplimentând efectul de lifting plus tonifierea zonei. Ele se pot combina foarte bine pentru maximizarea efectului cu fire de tip COG sau PULL-COG(fire de lifting). La fel ca în cazul lipolizei injectabile, anestezia se face prin aplicarea unei creme cu lidocaină”, mai explică Dr. Firass Obeidat.

Cele două proceduri pentru tratarea gușei sunt minim-invazive. 

Lipoaspirația gușei

“Această procedură este chirurgicală și este una extrem de simplă. Se practică mai întâi o mică incizie sub bărbie și apoi se infiltrează zona cu substanțe anestezice cu rol vasoconstrictor (adrenalină plus xilină). Se practică apoi lipoaspirația zonei cu ajutorul unei canule special (un ac mai lung bont la vârf). Se scoate grăsimea de la acest nivel si se suturează cu fire de sutură neresorbabile. Anestezia este una loco-regională pe zona țintită”, mai spune medicul.

Prețurile, pentru aceste proceduri, diferă. Dacă o lipoliză injectabilă este aproximativ 160 de euro, iar la procedura cu fire resorbabile din PDO, prețul variază între 150 și 350 Euro, în funcție de numărul și de tipul firelor care se utilizează, la lipoaspirația gușei vorbim despre o sumă mai mare: 850 de euro.


Abonează-te pe

Citește și:

Ultimă oră! Ștefan Bănică Jr. a devenit tătic! Lavinia Pîrva a născut în urmă cu puțin timp

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Deea și Dinu Maxer, anunț important! Familia se mărește! ”Sunt însărcinată în 4 luni”

Alina Pană, topless şi în braţele unui bărbat misterios. Despre cine este vorba: "Vă stă bine împreună"

EXCLUSIV! Andra Volos spune adevărul! Este sau nu GRAVIDĂ? Declaraţii incendiare!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Raluca Munte de la Puterea dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri