Fostul iubit al Vicăi Blochina, dezvăluiri de senzație despre scandalul uriaș în care au fost implicați! „Am pus-o să se jure. Cu câți bărbați m-ai înșelat? Cu 23 sau cu mai mulți?”


Stila Sirafu, un tânăr cunoscut al vieții mondene bucureștene, a fost, timp de câteva luni, iubitul Vicăi Blochina. Acum însă, tânărul machidon trece prin momente grele, el fiind implicat într-un scandal uriaș cu respectiva divă blondă, acuzat fiind chiar și de tâlhărie.


In articol:

 

În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Stila Sirafu a decis să își spună punctul de vedere, dupa ce Vica a sustinut anumite lucruri despre el, cea mai grava acuzatie pe care i-a adus-o fiind cea de talharie. Așa că, într-o serie de declarații cât se poate de explicite, el a povestit tot ce s-a întâmplat, din punctul lui de vedere, între ei și, mai mult chiar, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

, a dat detalii picante din relația pe care au avut-o.

”Am cunoscut-o acum trei ani, acum trei veri, la Mamaia... Pe o terasă, era să cadă în ghiol, pentru că era beată. Era să se înece și am salvat-o eu.(...) Formam un cuplu de anul trecut.(...) Nu mai îmi amintesc exact cum am devenit cuplu... Am ieșit, am mers la un restaurant, la cluburi...

”, povestește Stila Sirafu despre începuturile relației lor. De altfel, recunoaște el, Vica este o femeie cu totul și cu totul deosebită și o apreciază enorm, în ciuda diferenței de vârstă destul de mare dintre ei doi, în favoarea ei. ”Ea e puțin mai veche decât Centrul Vechi al Bucureștiului în domeniul dansului... Dar, în gândire, nu e!(...) În intimitate e o fată OK... Ne-am cunoscut destul de bine, i-am spart și ghiveciul, a fost senzațional...
Ghiveciul cu flori de la... apartament. Eu i-am udat florile....”,
explică, candid, bărbatul, recunoscând însă că nu și-a dorit, nicio secundă, să meargă împreună, la altar, pentru a-și oficializa relația.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 7-13 aprilie. Surprize mari pentru patru zodii. Ei sunt cei mai norocoşi nativi în perioada următoare- previziuni pentru Kfetele.ro

Mai mult, susține Stila Sirafu, el a încercat, de fiecare dată, să se comporte cât mai frumos cu putință în relația lor.

”Eu am fost un băiat ok față de ea. Nu a fost scandal... Erau domnii polițiști de față, ea nu voia să se dea jos din mașina mea pentru că îi era rușine că e vedetă și o văd cei din jur. Mi-a zis să opresc puțin mai încolo, să trec de rond... Dar cum să o fac, că eu eram afară și ea era la volan?! Ea voia să mă lase pe mine acolo, să plec cu taxi-ul, iar ea să meargă cu mașina mea... Am plecat de acasă împreună, am fost să schimb eu niște bani la mall, să mergem în Herăstrău, să mâncăm. Intrând în mall, casa de schimb valutar era în celălalt capăt față de unde m-a lăsat ea, am stat la coadă pentru că erau diverse persoane care schimbau și ei bani și, la un moment dat am primit un telefon de la ea. ”Eu sunt șoferul tău? Te rog, ia-ți un taxi de aici, că eu am plecat”, a spus ea. La care m-am enervat, i-am spus să îmi aducă mașina înapoi, cum să plece cu ea și eu cu taxi... Într-un final, am ieșit eu din mall, a venit ea cu mașina înapoi și eu, din bun simț, i-am zis că nu o las aici, că o las în Herăstrău, pentru că eu nu sunt băiat rău. Din bun simț... Ea a zis: ”Nu mai vreau să te văd niciodată, că ai caracter 0”, din senin. Mi-a mai făcut o dată, la fel... În timp ce ea conducea să rămână acolo, a sunat o persoană de sex masculin, un bărbat, nu știu cu câți vorbește ea, e treaba ei... ”Dom`le, ce faci, ne vedem și noi să mâncăm ceva, în Herăstrău?”, de față cu mine... La care eu i-am spus ”Dă-te,@#$%$%, jos”. Asta a fost tot, și ea nu voia să se dea jos din mașina mea...”, a explicat fostul iubit al vedetei despre care vorbim.

Mai mult, scandalul a luat, de fapt, amploare, după ce și-au spus ”adio”. ”Când ea a văzut că o arunc de tot, i-a părut rău. Iar după aceea, când a văzut că nu mai există nimic, s-a dus la Poliție.(...) Cu o zi înainte, a vrut să mergem la Mănăstirea Ghighiu. Înainte, am fost și am mâncat... Până să ajung la Ghighiu, am plecat tot la mall, să iau un aparat și i-am spus în glumă: Dacă tot mergem acolo, hai să ne jurăm, nu știu cum a venit vorba de jurăminte. Pe ea am pus-o să se jure. ”Vreau să te juri corect. Cu câți bărbați m-ai înșelat? Cu 23 sau cu mai mulți?”, i-am zis. Și când am intrat în mall, m-a lăsat pe jos, a fugit cu mașina mea pentru că știa că trebuie să se jure dacă e cu mai mulți de 23... Asta (înșelatul, n. red.) intră în program...”, mai susține bărbatul.

 

Stila face lumină în cazul discuțiilor despre tâlhărie

Iar când vine vorba de acuzațiile de tâlhărie, Stila este de-a dreptul ferm, fiind siderat cu privire la apariția unor asemenea discuții. ”Ea avea 80 de lei în poșetă, iar eu aproape 200 de milioane (lei vechi, n, red.), cum să îi fur eu ei 80 de lei din poșetă?! Toată presa i-a redat acuzatiile... Să se ducă la Secția 2 în Băneasa și o să vadă, pentru că ne-au controlat, și pe mine, în mașină, și pe ea, în poșetă. Și dânsa avea 80 de lei... A făcut doamna din răutate ce a făcut, de disperare... Nu vorbesc ce am cheltuit, că nu mă interesează, eu m-am distrat, dar de aici, până la ură, ceea ce a făcut ea, să încerce să mă lege.(...) A scris trei ore (plângerea penală pe care susține că i-ar fi făcut-o fostului iubit, n. red), a venit o doamnă avocat cu care era și, la final a plecat. A scris și nu a mai depus, pentru că pe urmă eu pot să mă îndrept împotriva ei ”, a mai explicat Stila Sirafu, susținând, totodată, că este dispus să meargă într-un proces cu fosta iubită și că are destule atu-uri pentru a-l câștiga.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 5 APRILIE 2019. Luna Nouă în Berbec! Norocul e pentru cei curajosi!

A MURIT! O veste tristă a fost transmisă de Casa Regală

Horoscop WEEKEND 6-7 aprilie 2019. Zile intense DUPĂ Luna Nouă de Vineri! Schimbă-te sau vei fi schimbat! Ce mai urmează?

Oana Roman şi Mihai Mitoşeru, mesaje dureroase după moartea medicului Abu Baker

Horoscop VăRSĂTOR Noiembrie 2021. Nativii Vărsător avansează în carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri