Foarte tare! Invata sa faci fructe murate. Sigur nu ai mai mancat!

Foarte tare! Invata sa faci fructe murate. Sigur nu ai mai mancat!
Foarte tare! Invata sa faci fructe murate. Sigur nu ai mai mancat!

Aceasta reteta de fructe murate este delicioasa si se prepara rapid. Uite cum.

 

INGREDIENTE:
4 mere
4 piersici
4 pere
1 ciorchine de struguri albi
1 ciorchine de struguri negri
o mana de boabe mustar
marar uscat (bete de marar)
Pentru solutie:
4l apa
750ml otet sau poate chiar mai putin daca e foarte acru
7 linguri de sare grunjoasa
1 plic de conservant
500g zahar
o mana de boabe de piper negru
Se aseaza fructele intr-un borcan de 10kg, alternand piersicile, merele, perele si strugurii sa arate cat mai frumos.
Peste fructe se "arunca" boabele de mustar, si deasupra se aseaza betele de marar, care vor tine fructele in borcan cand turnam solutia.
Solutia: La foc, in oala cu apa se adauga sarea, piperul si otetul si se amesteca bine pana se dizolva sarea. Cand apa fierbe se adauga conservantul si zaharul si se amesteca pana se dizolva zaharul.
Solutia, luata de pe foc, se toarna peste fructe si apoi se leaga borcanul bine cu celofan (udat inainte) si sfoara.
ATENTIE: borcanul se aseaza pe niste lame de cutit pentru a nu crapa cand turnam solutia.
Sursa: Eana.ro

INGREDIENTE:

4 mere
4 piersici
4 pere
1 ciorchine de struguri albi
1 ciorchine de struguri negri
o mana de boabe mustar
marar uscat (bete de marar)

Pentru solutie:

4l apa
750ml otet sau poate chiar mai putin daca e foarte acru
7 linguri de sare grunjoasa
1 plic de

conservant
500g zahar
o mana de boabe de piper negru

Se aseaza fructele intr-un borcan de 10kg, alternand piersicile, merele, perele si strugurii sa arate cat mai frumos. Peste fructe se "arunca" boabele de mustar, si deasupra se aseaza betele de marar, care vor tine fructele in borcan cand turnam solutia.

Solutia: La foc, in oala cu apa se adauga sarea, piperul si otetul si se amesteca bine pana se dizolva sarea.
Cand apa fierbe se adauga conservantul si zaharul si se amesteca pana se dizolva zaharul.

Solutia, luata de pe foc, se toarna peste fructe si apoi se leaga borcanul bine cu celofan (udat inainte) si sfoara.

ATENTIE: borcanul se aseaza pe niste lame de cutit pentru a nu crapa cand turnam solutia.

Sursa: Eana.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Deea Maxer, despre prima relație de după divorț. De ce vrea ca povestea actuală de iubire să fie una discretă: „Mi-am dat seama că am dreptul să aleg.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Ce a apărut în locul in care Mălina Guler și-a dat ultima suflare. Ipoteze șocante circulă pe internet: „Ar fi căzut 15-20 de persoane din acel bloc… au mai murit 3”

Jurnalistul Alin Grigore vorbește despre boala cu care se confrunta fotojurnalista Mălina Guler, tânăra care a căzut de la etajul 7 al unui bloc: "De data asta n-a mai fost vorba despre fotbal"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Când va avea loc Marea Finală „Casa iubirii”!

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies