Dramă de nedescris pentru Mariana Ionescu Căpitănescu! Fratele ei s-a sinucis


Dramă de nedescris pentru Mariana Ionescu Căpitănescu! Fratele ei s-a sinucis

A fost durere fără margini în familie artistei Mariana Ionescu Căpitănescu. Fratele ai a murit în copilărie.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu, a trăit momente foarte grele atunci când era mai mică. Un eveniment produs în copilărie i-a provocat foarte multă suferință și durere în suflet. Fratele artistei, Viorel, suferea de depresie. Familia nu cunoștea acest lucru, iar într-o zi a avut parte de o moarte stupidă.

Fratele cântăreței Mariana Ionescu Căpitănescu a fumat într-o zi atât de mult încât s-a sinucis. Trupul lu a fost intoxicat cu substanțe nocive.

„Am avut o copilărie grea, am muncit cot la cot cu părinţii mei la câmp, iar acasă eram ca a doua mamă pentru fraţii mei. Cred că de la 10 ani am început să muncesc. Învăţam când eram cu vitele pe câmp, mama nu mă lăsa să stau cu o carte în mână. Am ştiut că trebuie să plecăm, să reuşim în viaţă.

Unul dintre fraţii mei a avut o depresie ascunsă.

Diferenţa de vârstă dintre mine şi Viorel era de trei ani. A fost o veste atât de rea şi de şocantă încât nu mi-a venit să cred că nu mi-am dat seama în ce situaţie se afla el. Şi-a pregătit sfârşitul. A fumat foarte multe ţigări până s-a sinucis. Îmi pare rău că nu am putut să fac nimic, am fost distruşi toţi fraţii.

În 2005 s-a întâmplat, iar mama e foarte afectată şi acum. Este o poveste foarte tristă”, a declarat artista pentru un post tv.


Abonează-te pe

Citește și:

Anastasia Soare, în topul Forbes 2019 al celor mai bogate antreprenoare din SUA. Ce avere impresionantă are

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, extravaganțe și gesturi romantice în Thailanda. Uite cum o răsfață afaceristul pe vedetă

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Înălțarea Domnului 2019. Ce nu ai voie să faci în această zi

Karmen a dezvăluit sexul bebeluşului, dar şi ce nume a ales


DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Cine a fost bărbatul care și-a pierdut viața în urma tragicului accident de pe Defileul Jiului
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri