Dovlecel pane, rețeta pregătită de chef Roxana Blenche. „Foarte crocanți, iar în mijloc, moale și delicioși.”

Dovlecel pane, rețeta pregătită de chef Roxana Blenche. „Foarte crocanți, iar în mijloc, moale și delicioși.”
Dovlecel pane, rețeta pregătită de chef Roxana Blenche. „Foarte crocanți, iar în mijloc, moale și delicioși.”

Roxana Blenche a pregătit dovlecei pane și a explicat, pas cu pas, cum realizează preparatul.

Roxana Blenche reușește întotdeauna să surprindă prin preparatele pe care le realizează, iar aceasta nu ezita să posteze rezultatul și în mediul online, acolo unde este extrem de apreciată și îndrăgită pentru tot ceea ce face. Cunoscutul bucătar împărtășește, pas cu pas, secrete din bucătărie, deserturi inedite, torturi de vară, prânzuri care să uimească întreaga familie, dar și gustări care pot fi servite imediat, fără prea mult timp petrecut în bucătărie.

Nu lipsesc nici cantitățile exacte, mai ales atunci când vine vorba de dulciuri, mărturisind că acestea sunt extrem de importante pentru ca desertul să ne iasă ca la carte.

Cum pregătește Roxana Blenche dovlecelul pane?

Citește și: Tort de clătite cu cremă de mascarpone, ananas caramelizat, piersici și afine, desertul pregătit de Roxana Blenche. „Absolut demențial, delicios.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Ciulama cu hribi, rețeta pregătită de Roxana Blenche. „Foarte faină, simplă și gustoasă. Avem nevoie de gârtene.”

De această dată, Roxana a pregătit dovlecel pane, crocant la exterior și pufos la interior, extrem de ușor de realizat, din doar câteva ingrediente. Are nevoie de dovlecel, iar aceasta începe prin a tăia feliile, pe care le dă prin sare și piper.

Amestecă 5 ouă cu făină, iar ulterior feliile sunt introduse prin ou, făină și pesmet auriu. Sunt servite cu tzatziki, un adevărat deliciu pentru atunci când nu vrem să petrecem foarte mult timp în bucătărie. Fiecare preparat reușește să adune o mulțime de aprecieri și comentarii pe rețelele de socializare, acolo unde gospodinele se întrec în a realiza și ele mâncăruri delicioase.

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • Sare
  • Piper
  • 5 ouă
  • Făină
  • Pesmet auriu

„Vă prezint o rețetă de dovlecel pane, foarte crocanți, iar în mijloc, moale și delicioși, pe care i-am servit cu tzatziki. Am luat doi dovlecei mari pe care i-am tăiat nici subțiri, nici groși, am început să pun sare peste ei și să-i frec foarte bine cu sare și piper.

I-am amestecat foarte bine, după care i-am lăsat vreo două ore la scurs. După ce s-a scurs zeama din ei, am bătut într-o farfurie 5 ouă, am pus făină și pesmet. Iau dovlecelul, îl dau prin ou, făină, după care prin pesmet. Am încins uleiul într-o tigaie, am prăjit dovlecelul și este un deliciu. Poftă mare.”, a povestit Roxana Blenche.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ciulama cu hribi, rețeta pregătită de Roxana Blenche. „Foarte faină, simplă și gustoasă. Avem nevoie de gârtene.”

Am aflat secretul teribil al soacrei mele, iar acum nu știu ce să fac! Cum aș putea să îi spun soțului așa ceva!?!

Ți se face pielea de găină! Mama Teodorei Marcu, distrusă de durere la aproape 3 săptămâni de când și-a pierdut fiica. Ipostaza sfâșietoare în care a fost surprinsă femeia

Teroare cu ace la Festivalul Muzicii! 145 de persoane, înțepate cu seringi misteriose în plina stradă chiar sub ochii poliției

10 mesaje speciale și pline de însemnatate pentru sărbătoriți, de Sfinții Petru și Pavel 2025

Evaluarea Națională 2025: La ce oră se va publica baremul oficial la Matematică

Pe Notino.ro, Summer Black Friday 2025 vine cu reduceri de până la 33%


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies