Roxana Blenche a pregătit dovlecei pane și a explicat, pas cu pas, cum realizează preparatul.
Roxana Blenche reușește întotdeauna să surprindă prin preparatele pe care le realizează, iar aceasta nu ezita să posteze rezultatul și în mediul online, acolo unde este extrem de apreciată și îndrăgită pentru tot ceea ce face. Cunoscutul bucătar împărtășește, pas cu pas, secrete din bucătărie, deserturi inedite, torturi de vară, prânzuri care să uimească întreaga familie, dar și gustări care pot fi servite imediat, fără prea mult timp petrecut în bucătărie.
Cum pregătește Roxana Blenche dovlecelul pane?
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
De această dată, Roxana a pregătit dovlecel pane, crocant la exterior și pufos la interior, extrem de ușor de realizat, din doar câteva ingrediente. Are nevoie de dovlecel, iar aceasta începe prin a tăia feliile, pe care le dă prin sare și piper.
Amestecă 5 ouă cu făină, iar ulterior feliile sunt introduse prin ou, făină și pesmet auriu. Sunt servite cu tzatziki, un adevărat deliciu pentru atunci când nu vrem să petrecem foarte mult timp în bucătărie. Fiecare preparat reușește să adune o mulțime de aprecieri și comentarii pe rețelele de socializare, acolo unde gospodinele se întrec în a realiza și ele mâncăruri delicioase.Ingrediente:
- 2 dovlecei
- Sare
- Piper
- 5 ouă
- Făină
- Pesmet auriu
„Vă prezint o rețetă de dovlecel pane, foarte crocanți, iar în mijloc, moale și delicioși, pe care i-am servit cu tzatziki. Am luat doi dovlecei mari pe care i-am tăiat nici subțiri, nici groși, am început să pun sare peste ei și să-i frec foarte bine cu sare și piper.