Boabe de cacao proaspat sparte, macinate dupa placul inimii, amestecate frenetic intr-un robot de bucatarie cu alte ingrediente minunate.
Ingrediente:
50 grame de alune de padure
40 grame de ulei de cocos
30 grame de boabe de cacao sparte (cacao nibs)
10 grame de faina de cocos
5-10 grame de sirop de agave sau alt indulcitor
5 grame de pudra de karob (o linguriţa)
Preparare:
Cacao nibs se macina in robotul de bucatarie cu lama in S (nu am insistat foarte mult, le-am lasat mai maricele pentru a se sparge la mestecat), apoi se adauga alunele de padure si se macina in continuare. Adaugam restul de ingrediente uscate, mixam bine si apoi turnam uleiul de cocos topit si siropul de agave.
Compoziţia se toarna in forme si se da la frigider. In 30-40 minute, la 4°C, era deja intarita ciocolata.
Sursa: AromaVerde.ro
Ingrediente:
50 grame de alune de padure
40 grame de ulei de cocos
30 grame de boabe de cacao sparte (cacao nibs)
10 grame de faina de cocos
5-10 grame de sirop de agave sau alt indulcitor
5 grame de pudra de karob (o linguriţa)
Preparare:
Cacao nibs se macina in
robotul de bucatarie cu lama in S (nu am insistat foarte mult, le-am lasat mai maricele pentru a se sparge la mestecat), apoi se adauga alunele de padure si se macina in continuare. Adaugam restul de ingrediente uscate, mixam bine si apoi turnam uleiul de cocos topit si siropul de agave.
Compoziţia se toarna in forme si se da la frigider. In 30-40 minute, la 4°C, era deja intarita ciocolata.
Sursa:
AromaVerde.ro