Delicios! Invata sa prepari o reteta usoara de rulada de cacao!


Aceasta reteta este foarte simpla, insa rezultatul este spectaculos. Iata ce ai de facut!

 

Ingrediente blat pentru Rulada de cacao
– 4 oua
– 4 linguri de zahar
– 2 linguri de cacao
– 1 lingura de ulei
– 4 linguri de faina
– 1 plic praf de copt
Ingrediente crema de ciocolata pentru Rulada
– 200 grame de frisca
– 100 grame de ciocolata alba
– 1/2 plic de intaritor de frisca
– 2 – 3 linguri de nuca de cocos
Prima data ar fi bine sa pregatiti crema de ciocolata , pentru ca trebuie sa o tineti la frigider cateva ore.
Preparare crema de ciocolata pentru Rulada
Intr-o craticioara se pune frisca si ciocolata razuita.
In timp ce tineti la frigider frisca cu ciocolata puteti pregati blatul.
Preparare blat pentru Rulada de cacao cu ciocolata
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare apoi se adauga zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul , turnand cate putin , ca la maioneza, si se adauga la albusurile batute spuma .
Cacaua se amesteca cu faina si praful de copt si se toarna in ploaie la compozitia de albusuri, amestecand incet , cu o lingura de lemn , pana la incorporaea totala. Compozitia de blat se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la copt.
Dupa ce blatul s-a copt , se rastoarna pe un servet de panza umezit. Se ruleaza cu ajutorul servetului si se lasa pana se raceste blatul.
Pregatire rulada de cacao cu crema de ciocolata
Puneti deoparte 2-3 linguri din crema de ciocolata . Desfaceti blatul din servet si ungeti uniform cu restul de crema . Rulati blatul din nou .
Deasupra ungeti rulada cu crema oprita si presarati nuca de cocos.
Daca vreti puteti pune nuca de cocos si in crema de ciocolata pe care o puneti in rulada.
Mai lasati rulada la frigider un timp , apoi puteti puteti felia.

Ingrediente blat pentru Rulada de cacao

– 4 oua
– 4 linguri de zahar
– 2 linguri de cacao
– 1 lingura de ulei
– 4 linguri de faina
– 1 plic praf de copt

Ingrediente crema de ciocolata pentru Rulada

– 200 grame de frisca
– 100 grame de ciocolata alba
– 1/2 plic de intaritor de frisca
– 2 – 3 linguri de nuca de cocos

Prima data ar fi bine sa pregatiti crema de ciocolata , pentru ca trebuie sa o tineti la frigider cateva ore.

Preparare crema de ciocolata pentru Rulada

Intr-o craticioara se pune frisca si ciocolata razuita.

In timp ce tineti la frigider frisca cu ciocolata puteti pregati blatul.

Preparare blat pentru Rulada de cacao cu ciocolata

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare apoi se adauga zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul , turnand cate putin , ca la maioneza, si se adauga la albusurile batute spuma .

Cacaua se amesteca cu faina si praful de copt si se toarna in ploaie la compozitia de albusuri, amestecand incet , cu o lingura de lemn , pana la incorporaea totala. Compozitia de blat se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la copt.

Dupa ce blatul s-a copt , se rastoarna pe un servet de panza umezit. Se ruleaza cu ajutorul servetului si se lasa pana se raceste blatul.

Pregatire rulada de cacao cu crema de ciocolata


Puneti deoparte 2-3 linguri din crema de ciocolata . Desfaceti blatul din servet si ungeti uniform cu restul de crema . Rulati blatul din nou .

Deasupra ungeti rulada cu crema oprita si presarati nuca de cocos.

Daca vreti puteti pune nuca de cocos si in crema de ciocolata pe care o puneti in rulada.

Mai lasati rulada la frigider un timp , apoi puteti puteti felia.

Sursa: retete-carmen.com

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Tragedie în România! A murit în urmă cu puțin timp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri