Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu


Lebarul (germ. Leberwurst) este un preparat traditional pe masa de Craciun. Este un carnat pe baza de organe - in special ficat asezonat cu multe mirodenii, pregatit dupa diverse retete si foarte popular in multe tari din Europa.

Ingrediente:

1 kg de ficat de porc
1 kg de gusa de porc
1 inima de porc
2 rinichi de porc
2 metri de mate groase de porc
1 ceapa
2 foi de dafin
1 crenguta de cimbru
1 lingurita de piper boabe
1 lingurita de sare

Cea mai gustoasa reteta de caltabos: ca sa iti iasa, trebuie sa faci asta!

Mod de preparare:


Carnea de porc se spala cu apa rece. Ficatul de porc se lasa putin in apa ca sa iasa sangele din el, apoi se fierbe separat fara sare, se spumeaza bine, se incearca (se inteapa) cu o furculita iar cand nu mai iese sange din el inseamna ca este gata si se scoate intr-o farfurie.

Carnati de porc romanesti - O reteta numai pentru pentru Craciun

Inima de porc, rinichii de porc si gusa de porc se fierb in apa in care se pune o ceapa taiata pe jumatate, o lingurita de piper boabe si doua foi de dafin, se spumeaza. Gusa de porc o sa fiarba mai repede si se scoate prima. Dupa ce au fiert si inima si rinichii se scot intr-o farfurie si se lasa toate sa se raceasca.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

İrem Helvacıoğlu, actrița care o interpretează pe eroina serialului : “Îmi doresc ca Nefes să tot mai multe femei, din victime în învingătoare”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri