Cum sa prepari o paine sanatoasa, dar fara gluten


Majoritatea sortimentelor de paine fara gluten nu au aceeasi textura placuta si un gust la fel de bun precum painea din grau. Anumite sortimente de paine pot contine chiar si cantitati mari de zahar pentru ameliorarea gustului.

Paine fara gluten pentru arderea grasimilor

Ai nevoie de:

• 6 oua

• ½ cana de proteina de zer

• O tava de copt pentru paine de dimensiuni mici

• Unt sau ulei de masline extra-virgin

Preparare:

• Preincalzeste cuptorul la 160° C.

• Unge tava de copt cu unt sau cu ulei.

• Separa galbenusurile celor 6 oua si pune-le deoparte.

• Bate albusurile bine pana se ingroasa.

• Adauga ½ de cana de proteina de zer si restul galbenusurilor.

• Amesteca totul intr-un mixer la turatie mica pana ce aluatul incepe sa se lege. Nu exagera cu acest pas.

• Toarna aluatul in tava de copt.

• Coace aluatul timp de 40 de minute pe etajera din mijloc a cuptorului.

• Surplusul de paine rezista la frigider timp de cateva zile.

Nu se recomanda sa pui aceasta paine in prajitorul de paine, dar o poti incalzi in cuptor sau intr-o tigaie unsa cu putin unt, tinand-o la foc cate 30 de secunde pe fiecare parte.

Sursa: secretele.com


Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre relația dintre Carmen de la Sălciua și mama Geta! Cum s-au înțeles după despărțirea artistei de Culiță Sterp: „Ne-am înțeles foarte...”

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Cum se prepară checul exclusiv din albușurile de ou

Prăjitura cu vișine și iaurt: mod de preparare și ingrediente

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 25 - 31 ianuarie 2021. Trei zodii, cu ochii în lacrimi la finalul lunii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Carmen de la Sălciua îl vrea înapoi pe Culiță Sterp? Declarații surprinzătoare: „Am învățat multe și am trecut prin multe împreună!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri