Cum sa folosesti mustarul in lupta impotriva cancerului! Prepara aceasta reteta!

Cum sa folosesti mustarul in lupta impotriva cancerului! Prepara aceasta reteta!
Cum sa folosesti mustarul in lupta impotriva cancerului! Prepara aceasta reteta!

Chiar daca pare incredibil, mustarul nu este numai un condiment folosit la aromatizarea mancarurilor, ci are si proprietati terapeutice.

 

Mustarul nu numai ca stimuleaza pofta de mancare (mareste producerea de saliva de pana la 8 ori), ci si sprijina digestia. Mustarul este un agent antiinflamator, antioxidant si are proprietati usor laxative. Chiar si in cantitati mici, mustarul poate neutraliza toxinele si ajuta in cazul indigestiei.
Cum sa folosesti mustarul in lupta impotriva cancerului si afectiunilor inflamatorii!
Ingrediente
1/3 cana seminte de mustar
1/3 cana otet din vin alb
1/3 cana apa
1/2 lingurita de miere
1 lingurita de pulbere de turmeric
1/2 lingurita de sare fina de Himalaya
Mod de preparare:
1.Amesteca
toate ingredientele intr-un castron. Acopera castronul si pastreaza-l acoperit timp de 2-3 zile.
2.Pune ingredientele intr-un blender si amesteca pana la obtinerea unei paste de consistenta subtire. Adauga 2 pana la 4 linguri de apa daca pasta de mustar este prea densa.
Consuma 3 lingurite pe zi timp de 90 de zile (dimineata, la pranz si seara)!
Depozitare: Mustarul se va pastra la frigider pe o perioada de pana la 6 luni, dar cel mai indicat este sa fie folosit in decurs
de o luna.
Sursa: Secretele.com, autor Calin Petru Barbulescu

Mustarul nu numai ca stimuleaza pofta de mancare (mareste producerea de saliva de pana la 8 ori), ci si sprijina digestia. Mustarul este un agent antiinflamator, antioxidant si are proprietati usor laxative. Chiar si in cantitati mici, mustarul poate neutraliza toxinele si ajuta in cazul indigestiei.

Cum sa folosesti mustarul in lupta impotriva cancerului si afectiunilor inflamatorii! 

Ingrediente


1/3 cana seminte de mustar 
1/3 cana otet din vin alb 
1/3 cana apa 
1/2

lingurita de miere 
1 lingurita de pulbere de turmeric 
1/2 lingurita de sare fina de Himalaya  
Mod de preparare:

1.Amesteca toate ingredientele intr-un castron. Acopera castronul si pastreaza-l acoperit timp de 2-3 zile. 

2.Pune ingredientele intr-un blender si amesteca pana la obtinerea unei paste de consistenta subtire. Adauga 2 pana la 4 linguri de apa daca pasta de mustar este prea densa.


Consuma 3 lingurite pe zi timp de 90 de zile (dimineata, la pranz si seara)! 

Depozitare: Mustarul se va pastra la frigider pe o perioada de pana la 6 luni, dar cel mai indicat este sa fie folosit in decurs de o luna. 

Sursa: Secretele.com, autor Calin Petru Barbulescu

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce a pățit Silvana Rîciu în timp ce mergea la priveghi la Ion Drăgan. Artista a mărturisit totul: “Ne-a ținut pe loc două ore.”

TEST: Cât de darnic ești? Răspunde doar la aceste întrebări!

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

CINE ESTE PERSOANA care face dezvăluiri sfâșietoare despre Ion Drăgan? Au vorbit cu puțin timp înainte ca artistul să moară... iar acum rupe tăcerea: "Mi-a mărturisit că...". Ca să nu existe loc de interpretări, momentul CONVERSAȚIEI a fost făcut public

Mărturisirile emoționante ale Larisei Iordache. De ce sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel pentru fosta gimnastă: „Unul dintre cele mai grele.”

Veronica, pe cale să ia o decizie radicală în relația cu Ahmed: „O să pun punct”. Incredibil ce se va întâmpla în „Casa iubirii”, în ediția de sâmbătă, 27 decembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies