Cum sa faci brownies delicioase din numai 2 ingrediente! Iata care este reteta


Pentru reteta de brownie pe care o avem nu ai nevoie de creion si hartie pentru ca nu ai nevoie decat de 2 ingrediente.

 

Un brownie facut doar din crema tartinabila de ciocolata (din cele pe care le gasesti la magazin) si oua batute este un desert rapid, fara gluten, perfect de pregatit pentru multe portii. Singurul secret de tinut minte este sa bati bine ouale, pana cand aproape ca isi tripleaza volumul. Asta va da volum prajiturii, ii va pastra interiorul umed si crusta crocanta la suprafata, potrivit Foodstory.
Brownie cu 2 ingrediente
(pentru 9 portii)
4 oua
240g crema de ciocolata tartinabila
Incinge cuptorul la 180C. Pregateste o tava de copt (20x20cm), unge-o si tapeteaza-o cu hartie de copt.
Bate ouale spuma, timp de 8-10 minute, pana cand isi tripleaza volumul. Cu cat au mai mult volum cu atat prajitura va avea o textura mai frumoasa.
Incalzeste putin ciocolata tartinabila in cuptorul cu microunde, timp de 1 minut, amestecand la fiecare 15 secunde. Incorporeaza ouale batute in ciocolata tartinabila, folosind mixerul la viteza mica. Amesteca de cateva ori in aluatul format cu o spatula de silicon.
Toarna in tava pregatita si coace timp de 25-30 minute. Brownie este gata cand incepe sa se desprinda usor de peretii tavii, iar o scobitoare infipta in mijlocul tavii va iesi curata.
Lasa brownie sa se raceasca de tot inainte sa o scoti din tava. Daca este inca fierbinte, se va rupe in bucati atunci cand incerci sa o tai.
Prajitura perfect racita se poate pastra intr-un recipient inchis etans pana la o saptamana.
Sursa

Un brownie facut doar din crema tartinabila de ciocolata (din cele pe care le gasesti la magazin) si oua batute este un desert rapid, fara gluten, perfect de pregatit pentru multe portii. Singurul secret de tinut minte este sa bati bine ouale, pana cand aproape ca isi tripleaza volumul. Asta va da volum prajiturii, ii va pastra interiorul umed si crusta crocanta la suprafata, potrivit Foodstory.

Brownie cu 2 ingrediente

(pentru 9 portii)

4 oua
240g crema de ciocolata tartinabila

Incinge cuptorul la 180C. Pregateste o tava de copt (20x20cm), unge-o si tapeteaza-o cu hartie de copt.

Bate ouale spuma, timp de 8-10 minute, pana cand isi tripleaza volumul. Cu cat au mai mult volum cu atat prajitura va avea o textura mai frumoasa.

Incalzeste putin ciocolata tartinabila in cuptorul cu microunde, timp de 1 minut, amestecand la fiecare 15 secunde. Incorporeaza ouale batute in ciocolata tartinabila, folosind mixerul la viteza mica. Amesteca de cateva ori in aluatul format cu o spatula de silicon.

Toarna in tava pregatita si coace timp de 25-30 minute. Brownie este gata cand incepe sa se desprinda usor de peretii tavii, iar o scobitoare infipta in mijlocul tavii va iesi curata.

Lasa brownie sa se raceasca de tot inainte sa o scoti din tava. Daca este inca fierbinte, se va rupe in bucati atunci cand incerci sa o tai.

Prajitura perfect racita se poate pastra intr-un recipient inchis etans pana la o saptamana.

Sursa

 


Citește și:

ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Bombă în showbiz! Două vedete din România se întâlnesc pe ascuns!

Guvernul introduce noi restricții? Executivul poate opri traficul pe timpul nopții!

Moșii de Toamnă 2020: cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești de Sâmbăta Morților

Moșii de Toamnă 2020. Ce tradiții trebuie să respecți în Sâmbăta Morților?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cea mai bună rețetă de chec. Ingrediente și ponturi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri