Chef Mihai Dragomir a dezvăluit rețeta pentru varză călită, dar și cum obține un preparat cu mai multe texturi.
Chef Mihai Dragomir, cunoscutul bucătar, care a devenit îndrăgit și activ pe rețelele de socializare după ce a câștigat un show culinar, împarte de fiecare dată rețete delicioase cu toți cei care îl urmăresc.
Ingrediente:
- Varză proaspătă
- Varză murată
- Ardei iute murat
- Ceapă
- Ceapă murată
- Mărar
- Cimbru
- Bacon
- Făină
- Un ou
- Sare
- Sos de roșii
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
De această dată, bucătarul a explicat cum pregătește el varza călită, dar și ce anume o face să fie specială, deoarece în farfurie vor fi întâlnite mai multe gusturi și texturi. Începe prin a căli ceapa, împreună cu bacon, peste care adaugă varză proaspătă, iar după ce a stat la călit, adaugă pe deasupra sucul de roșii, apoi lasă la fiert.
Cum obține chef Mihai Dragomir texturile de varză călită din farfurie
Citește și: Gyros, rețeta pregătită de Gabriela Cristea. “Va ieși un deliciu. Ce nebunie facem aici!”
Citește și: Știrea momentului în România! E GRATIS!- stirilekanald.ro
Tânărul realizează și câteva pârjoale din varză, pentru care folosește un ou, făină și boia. Adaugă și mărar pentru gust, prăjește pârjoalele, iar când varza călită este gata, scoate totul pe farfurie, așează frumos, pune deasupra pârjoalele, varza murată, ceapă murată și ardeiul iute murat, iar preparatul este gata.
@mihaidragomir381 Part 4- Un alt fel de varza! 🏌🏻 #fyp #foryou #chef ♬ original sound- Mihai Dragomir