Cum faci frisca din smantana! Toata lumea trebuie sa stie secretul asta!


Desi poate avea mai multe calorii, frisca obtinuta din smantana de gatit pare a fi o alegere mai buna decat alternativa vegetala.

Sfaturi pentru a obtine frisca din smantana

1. Alege frisca de gatit cu un procent cat mai mare de grasime. Cea mai intalnita contine 30% grasime, iar acesta e si minimul acceptabil pentru a avea succes in prepararea ei.

Cele mai usoare savarine de casa! Reteta pentru incepatoare!

2. Frisca trebuie sa fie foarte rece, tinuta cateva ore la frigider.

3. Recipientul in care bati smantana si paletele mixerului trebuie introduse in congelator cu minim 30 de minute inainte de a incepe sa gatesti.


Abonează-te pe

Citește și:

"Lava cake" cu fructe de padure, un desert delicios si rapid

Se anunță DIVORȚUL anului în showbiz! Artista e șocată: ”Nu permit așa ceva!”

Gogosele pe baza de lapte condensat. Foarte pufoase si delicioase!

Fursecuri fragede cu ciocolata - simple, rapide si delicioase!

Prajitura cu iaurt, un desert ieftin, rapid si sanatos

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 20 ianuarie 2021! O zodie primește laude de la superiori!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri