Cum faci frisca din smantana! Toata lumea trebuie sa stie secretul asta!


Cum faci frisca din smantana! Toata lumea trebuie sa stie secretul asta!

Desi poate avea mai multe calorii, frisca obtinuta din smantana de gatit pare a fi o alegere mai buna decat alternativa vegetala.

Sfaturi pentru a obtine frisca din smantana

1. Alege frisca de gatit cu un procent cat mai mare de grasime. Cea mai intalnita contine 30% grasime, iar acesta e si minimul acceptabil pentru a avea succes in prepararea ei.

Cele mai usoare savarine de casa! Reteta pentru incepatoare!

2. Frisca trebuie sa fie foarte rece, tinuta cateva ore la frigider.

3. Recipientul in care bati smantana si paletele mixerului trebuie introduse in congelator cu minim 30 de minute inainte de a incepe sa gatesti.


Abonează-te pe

Citește și:

"Lava cake" cu fructe de padure, un desert delicios si rapid

Victor Socaciu, în stare GRAVĂ! Ce șanse de supraviețuire îi dau medicii

Gogosele pe baza de lapte condensat. Foarte pufoase si delicioase!

Fursecuri fragede cu ciocolata - simple, rapide si delicioase!

Prajitura cu iaurt, un desert ieftin, rapid si sanatos

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 alimente pentru hidratarea tenului! Obține un ten curat și luminos în mod natural!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri