Cum fac maicutele sarmalele de post, cu un gust aparte - Reteta de la Manastirea Prislop

Cum fac maicutele sarmalele de post, cu un gust aparte - Reteta de la Manastirea Prislop

Pentru ca ne aflam in perioada postului, va recomandam o reteta adecvata. Desi nu contin carne, preparatele de post pot fi mult mai sanatoase si gustoase.

Ingrediente pentru sarmale de post:

    1 varza murata mare
    450 g ciuperci champignon
    1 morcov maricel – ras prin razatoarea fina
    1 felie mica telina rasa
    1 ceapa mare tocata fin
    130 g orez
    300 ml suc de rosii
    3 linguri pasta de rosii
    1-3 frunze dafin
    1 lingurita cimbru uscat
    1/2 legatura patrunjel verde tocat marunt
    sare
    piper proaspat macinat
    boabe de piper
    2 crengute de cimbru
    1 praf oregano
    2-3 linguri ulei
    apa fiarta

Citeste modul de preparare pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Sâmbătă, de la ora 14:45, la ”ROventura”, Vrancea, un ținut unic, de poveste

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Au trecut 42 de ani de când Amza Pellea a plecat dintre noi! Ce mesaj a transmis pe rețelele de socializare, fiica sa, Oana? "Ai plecat puțin..."

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!