Cum arată soția lui Constantin Diță, Giani din „Las Fierbinți”


Constantin Diță, actorul care-i dă viață personajului Giani din sitcomul „Las Fierbinţi”, este un familist convins, total în dezacord cu rolul pe care-l joacă.

Constantin Diță este căsătorit cu Oana Raluca Diță, iubita sa încă din vremea adolescenței, semn că este foarte statornic îîn sentimente, și este tatăl a doi băieței. Dacă în serialul de comedie acesta este un burlac convins care caută cu orice preț să descopere posibilitatea de a face bani fără a munci, în viața reală, actorul se dedică trup și suflet atât vieții de familie, cât și carierei.

Citeste si: Burak Özçivit, celebrul actor turc din Suleyman Magnificul și Dragoste Infinită a sosit in Romania! Avem primele imagini cu el la aeroport! EXCLUSIV

Constantin Diță, atunci când nu este pe platourile de filmare, susține spectacole de stand-up comedy, alături de colegii din serial, deseori fiind plecat în turneu prin țară. Întrebat care este asemănarea cu Giani, actorul a punctat: ”Sunt în multe feluri, dar cert e că nu am nicio treabă cu felul de a fi al lui Giani, nu sunt combinator. Fireşte că sunt şi puncte comune, pentru că eu îl fac, e copilul meu, dar în esenţă suntem complet diferiţi.”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri