Consuma acest amestec pe stomacul gol si vei scapa de cele mai periculoase boli


Considerat un remediu important în medicina tradiţională indiană, în medicina tradiţională chineză şi în medicina populară rusă, unde este denumit şi "piatra miraculoasă", în terapie se foloseşte cu succes un singur tip, numit clinoptilolit. Află propietăţile şi cum poţi folosi pentru a vindeca întregul corp.

Zeolitul capturează pur şi simplu metalele grele şi toxinele, pentru a le elimina apoi inofensiv prin tranzitul intestinal, ceea ce îi conferă unicitate în lupra împotriva bolilor cauzate de agresivitatea mediului modern. Poate regla PH-ul sângelui şi stimulează sistemul imunitar al organismului. Zeolitul este eficient pentru gastro-intestinale care reglează aciditatea secretei gastrice, previne contracţiile spastice şi durerea, elimină virusurile şi bacteriile nedorite din intestin. De asemenea, acesta favorizează funcţionarea în parametri normali a ficatului şi rinichilor. Conform doctorulzilei.ro, acest grup de minerale, este benefic şi pentru tumori şi pentru probleme dermatologice.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri