Claudia Neghină a pregătit o rețetă sănătoasă de batoane cu ciocolată, folosind orez expandat! "Doar 5 ingrediente, doar 5 minute."

Claudia Neghină a pregătit o rețetă sănătoasă de batoane cu ciocolată, folosind orez expandat!
Claudia Neghină a pregătit o rețetă sănătoasă de batoane cu ciocolată, folosind orez expandat! "Doar 5 ingrediente, doar 5 minute."

Pentru o variantă mai sănătoasă a batoanelor de ciocolată, Claudia Neghină a pregătit una cu orez expandat.

Claudia Neghină   este una dintre cele mai îndrăgite modele, de la noi din țară. Aceasta s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin intermediul nenumăratelor defilări ale creatorilor de modă români, începându-și cariera încă de la vârsta de 17 ani. De atunci și până în prezent, vedeta și-a extins activitatea profesională și în mediul online, acolo unde a reușit să strângă o adevărată comunitate de persoane care îi urmăresc activitatea și îi admiră frumusețea și stilul vestimentar, din fiecare fotografie sau filmuleț postat. Recent, aceasta și-a surprins urmăritorii de pe Instagram, atunci când a postat o rețetă de desert, dar nu orice desert, și unul de batoane cu ciocolată, în care ingredientul principal este orezul expandat.

Batoane cu ciocolată cu orez expandat, pregătite de Claudia Neghină 

Citește și: Cine este Claudia Neghină. “Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată.”

Citește și: Alimente vegane cu un conținut ridicat de proteine: Cum să vă asigurați aportul proteic într-un mod sustenabil și delicios

Ingrediente

  • 200 g orez expandat
  • 120 g unt de arahide
  • 80 g miere
  • 30 ml ulei de cocos
  • 120 g ciocolată neagră, topită

Mod de preparare

  1. Începem prin a aduce un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga treptat toate ingredientele menționate în secțiune de “ingrediente”. Astfel, adăugăm prima dată untul de arahide, apoi mierea, uleiul de cocos, dar și ciocolata pe care am topit-o în prealabil și am lăsat-o să se răcească. La final, adăugăm și fulgii de orez expandat, pentru că este necesar să îi adăugăm treptat, în timp ce amestecăm toate ingredientele, pentru a ne asigura că se omogenizează cât mai bine.
  2. Compoziția se transferă apoi într-o tavă dreptunghiulară sau pătrată, în funcție de preferințe, în care am așezat hârtie de copt în prealabil, și se introduce în frigider, timp de aproximativ 2 ore.
  3. După acest interval de timp, scoate tava din frigider, porționăm batoanele rezultate și sunt gata de servit!



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Alimente vegane cu un conținut ridicat de proteine: Cum să vă asigurați aportul proteic într-un mod sustenabil și delicios

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Noi informații ies la iveală despre decesul artistului Jubilant Sykes. Fiul cântărețului de operă, suspect în moartea tatălui său, se confrunta cu probleme grave, iar PROBELE de la fața locului arată DETALII ȘOCANTE: "Este vorba de o..."

Alina Pușcaș a apărut foarte îngrijorată pe rețelele de socializare! Ce a pățit frumoasa prezentatoare TV? "Sper ca cine a făcut acest lucru să nu aibă cum să se bucure!"

Dorobanțu o invită pe Veronica în camera roșie, iar Ahmed fierbe de gelozie! Incredibil ce se va întâmpla în ediția de joi, 11 decembrie, din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies