Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză!

Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză!

Ciupercile pregatite la cuptor sunt absolut fantastice, indiferent de umplutura pe care o pregatesti.

Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză! Ciupercile pregatite la cuptor sunt absolut fantastice, indiferent de umplutura pe care o pregatesti. Avem pentru tine astazi o varianta de ciuperci umplute cu un amestec de crema de branza si bacon crocant. Intreaga ta familie se va indragosti garantat de acest preparat.

Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză! [Sursa foto: PixaBay]

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati ciuperci umplute cu bacon si crema de branza

Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 500 de grame de ciuperci, fara codite, 3 felii de bacon, 220 de grame de crema de branza, 4 linguri cu parmezan ras, 3 picaturi de sos barbeque, sare si piper dupa gust.

Citeste si: Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!

Cum pregatesti ciuperci umplute cu bacon si crema de branza

Dificultatea de preparare a acestei retete este una usoara. Timpul de preparare este de aproximativ 50 de minute. Din ingredientele mai sus mentionate se pot pregati 6 portii. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incingi cuptorul la 175 de grade Celsius. Pregateste o tigaie adanca incare sa pui feliile de bacon si sa le prajesti pana cand acestea devin crocante si bine rumenite. Timpul de prajit este de aproximativ 10 minute.

dupa ce sunt gata, scoate feliile de bacon pe un prosop de hartie, astfel incat sa se scurga uleiul bine de pe acestea. Dupa ce a fost scurs uleiul, intr-un bol, sfarama baconul in bucatele marunte. Asigura-te ca toata grasimea a fost scursa inainte. Adauga apoi crema de branza, 2 linguri cu parmezan ras, sosul barbeque si sare si piper dupa gust. Amesteca bine, pana ce obtii o compozitie omogena. Umple apoi ciupercile cu compozitia obtinuta. Aseaza ciupercile pe o tava intinsa si presara deasupra lor restul de 2 linguri de parmezan. Pune apoi ciupercile la cuptorul incins si lasa-le la copt pana ce se inmoaie, iar umplutura se rumeneste, aproximativ 30 de minute. Serveste cald. Pofta buna!

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum arată bradul spectaculos împodobit de Monica Gabor și fiica ei, Irina Columbeanu. Cele două se pregătesc de sărbători

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

CE LE-A SPUS anchetatorilor tânărul care și-a ucis tatăl cu 18 lovituri de cuțit i-a cutremurat. Motivul din spatele tragediei care zguduie Bucureștiul e greu de crezut și șochează. Nimeni nu se aștepta ca gestul său să ajungă atât de departe

Cum s-a pregătit Cristina Șișcanu pentru venirea lui Moș Nicolae. Prezentatoarea a povestit ce a făcut în Ajun de sărbătoare: “A fost una dintre cele mai frumoase zile pentru mine.”

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

ALERTĂ NASA! Un obiect misterios ce seamănă cu o navă spațială se îndreaptă cu o viteză orbitoare spre Pământ și pare "să emită periodic jeturi de gaz și praf"