Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză!

Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză!
Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză!

Ciupercile pregatite la cuptor sunt absolut fantastice, indiferent de umplutura pe care o pregatesti.

Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză! Ciupercile pregatite la cuptor sunt absolut fantastice, indiferent de umplutura pe care o pregatesti. Avem pentru tine astazi o varianta de ciuperci umplute cu un amestec de crema de branza si bacon crocant. Intreaga ta familie se va indragosti garantat de acest preparat.

Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză!
Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză![Sursa foto: PixaBay]

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati ciuperci umplute cu bacon si crema de branza

Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 500 de grame de ciuperci, fara codite, 3 felii de bacon, 220 de grame de crema de branza, 4 linguri cu parmezan ras, 3 picaturi de sos barbeque, sare si piper dupa gust.

Citeste si: Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!

Cum pregatesti ciuperci umplute cu bacon si crema de branza

Dificultatea de preparare a acestei retete este una usoara. Timpul de preparare este de aproximativ 50 de minute. Din ingredientele mai sus mentionate se pot pregati 6 portii. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incingi cuptorul la 175 de grade Celsius. Pregateste o tigaie adanca incare sa pui feliile de bacon si sa le prajesti pana cand acestea devin crocante si bine rumenite.

Timpul de prajit este de aproximativ 10 minute. dupa ce sunt gata, scoate feliile de bacon pe un prosop de hartie, astfel incat sa se scurga uleiul bine de pe acestea. Dupa ce a fost scurs uleiul, intr-un bol, sfarama baconul in bucatele marunte. Asigura-te ca toata grasimea a fost scursa inainte. Adauga apoi crema de branza, 2 linguri cu parmezan ras, sosul barbeque si sare si piper dupa gust.
Amesteca bine, pana ce obtii o compozitie omogena. Umple apoi ciupercile cu compozitia obtinuta. Aseaza ciupercile pe o tava intinsa si presara deasupra lor restul de 2 linguri de parmezan. Pune apoi ciupercile la cuptorul incins si lasa-le la copt pana ce se inmoaie, iar umplutura se rumeneste, aproximativ 30 de minute. Serveste cald. Pofta buna!

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

(P) Ghidul cumpărăturilor inteligente: Reduceri, oferte și carduri de fidelitate

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Un nume mare din FOTBAL, împușcat mortal în faţa unui magazin. Atacatorii au tras focuri de armă şi asupra mamei sportivului: "Această veste nefericită ne consternează pe toți cei care facem parte din această instituție"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Corina, dezvăluiri șocante despre Naomi și Lia: „Au urmat cuvinte pe care nu pot să le zic aici, atitudini, amenințări!” Iată ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies