CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Ce nume are artista în buletin


Ce nume are în cartea de identitate Theo Rose. Artista trăiește o poveste de dragoste alături de nepotul lui Nea Mărin!


In articol:

Theo Rose este

una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din showbiz-ul nostru autohton. Piesele ei sunt tot mai apreciate și ajung ușor la inimile ascultătorilor genului muzical pe care îl cânta. Cu trăsăturile de păpușă cu părul lung, artista a avut colaborări alături de nume importante ale industriei muzicale românești. Theo Rose a câștigat "medalia de argint" a emisiunii Bravo ai Stil- Celebrities în luna decembrie a anului 2020, clasându-se pe locul doi.
Aceasta s-a “duelat” pentru locul întâi cu Alexandra Ungureanu. După emisiunea reality show despre fashion, publicul a putut s-o cunoască mai bine pe simpatica ploieșteancă.

Cine este Theo Rose si cum a arătat copilăria ei

Citeste si: CV CARLA'S DREAMS: Cine este, cu adevărat, artistul. Biografie: nume real, dată nașterii, studii, vârstă, divorț, iubită

Totul despre Theo Rose: nume real, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Citeste si: CV RALUKA: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are artista

Artista îşi aduce aminte cu drag de momentele frumoase ale copilăriei ei. Pentru că ştia situaţia financiară a părinţilor ei, Theo Rose nu le cerea lucruri. Mereu a înţeles situaţia dificilă a familiei, deşi era doar un copil. La scoală, lua mereu note bune. Desenul a fost materia care i-a dat mari bătăi de cap şi cu amuzament, îşi aminteşte cum îi picta mama ei blocul de desen.

”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului. În schimb față de generațiile actuale, eu am fost un copil care nu a cerut niciodată nimic. Mie îmi rămâneau chestii de la frații mei, dar nu am cerut, asta mi-a spus și mama. Știam că nu sunt posibilități, dar aveam strictul necesar acasă, adică nu duceam lipsă, plus că nici vecinii mei nu aveau, iar eu nu aveam la cine să văd nu știu ce jucărie pe care să mi-o doresc. În schimb, o singură dată s-a întâmplat o chestie care a îndepărtat limitele astea. Stăteam în fața televizorului și mă minunam când vedem o reclamă cu un ceas, dar de câte ori era reclama aia reacționam. Tata a văzut și într-o zi a venit poștașul cu un colet și am primit ceasul ăla. Am fost nedespărțită de el, În momentul ăla am înțeles că pot să am lucruri și nu este imposibil.(...) Cu chestia asta m-am gândit că aș putea ajunge și eu la televizor.

La școală am fost un copil bun și nu am încercat să forțez ce nu mi-a plăcut. Dacă nu îmi plăcea ceva nu învățam. Îmi asumam chestia asta! Mama și tata și-au dorit mult cu școala, în ceea ce privește notele, dar nu m-au forțat. De exemplu, la Română și Matematică îmi făceam treaba, dar era Desenul unde nu eram talentată. Mama a văzut asta, profesorii nu prea mă înțelegeau, stătea mama până la 3 dimineața și îmi picta. Am fost susținută de părinți”, a spus Theo Rose.

Citeste si: CARLA'S DREAMS: Cine este solistul. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Theo rose familie
Theo Rose [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: JOSEPH HADAD: Cine este celebrul chef. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

Cum a devenit cunoscută Theo Rose

Debutul în muzică l-a avut încă de la o vârstă fragedă, de doar 4 ani. Tânăra interpretă a început să cânte mai întâi muzică populară, pe o scenă adevărată. Oficial, lansarea în muzică a fost făcută în jurul vârstei de 15 ani și a fost un drum cu multe obstacole, pe care a trebuit să le facă față cu succes. După ce a absolvit liceul Dinu Lipatti, artista cu ochii verzi a participat la mai multe concursuri de talente. În urma acestor participări la emisiuni și concerte, Theo Rose a cucerit sute de mii de fani, care îi urmăresc toate postările din mediul virtual. În anul 2014 a fost co-prezentatoarea lui Dan Bordeianu, în cadrul emisiunii KIDSing, difuzată de postul Kanal D.

Numele real al lui Theo Rose

Puțini sunt cei care îi știu numele real al artistei Theo Rose. În buletin, ea este Theodora Maria Diaconu și s-a născut pe data de 8 august 1997. Într-un interviu recent pe contul ei de Youtube, Theo Rose nu s-a ferit în a oferi detalii picante despre începutul vieții ei sexuale. Într-un joc lansat de iubitul ei Alex, artista a precizat: “La 18 ani, am așteptat să simt. dacă simțeam mai devreme, săream parleazul, stai liniștit! Mie nu-mi trebuia mult...", a încheiat aceasta.

Citeste si: FOA: Cine este chef Florin Scripcă. Biografie: data naşterii, căsătorie, copil, carieră

Theo rose este de etnie roma
Theo Rose și Jean de la Craiova[Sursa foto: PixaBay]

Theo Rose a făcut sedințe de terapie psihologică

Theo Rose a vorbit despre anxientate, iar din această cauză a trebuit să apeleze la specialişti. Cu ajutorul acestora a realizat că aceste stări erau prezente din copilărie, atunci când părinţii ei se mai certau. Temerea ei era de a nu se despărţi familia. “ „Acum vreo doi ani eram în avion în drum spre Timișoara, urma să am un concert acolo și a fost groaznic. Tot auzisem de anxietate, dar nu înțelegeam. Și până atunci îmi mai fusese frică, genul ăla de frică de fantome, de întuneric…În avion, dintr-o dată, am simțit că se petrece ceva dubios cu mine. Nu mai respiram cum trebuie, inima îmi bătea necontrolat…am simțit dintr-o dată tot ce se putea mai rău. În ce chinuri am așteptat să aterizeze avionul… Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului. Am început să simt toate fricile din nou acum și copilul din mine nu crede că poate să facă față noilor situații ”, a povestit vedeta într-un podcast

Ce înălțime și greutate are Theo Rose

Ce înălțime și greutate are Theo Rose

Citeste si: CITEŞTE: Cine este SHURUBEL (Andrei Lăcătuş). Biografie: data nașterii, căsătorie, carieră

Mică de înălțime, Theo Rose are puțin peste 1.60 de cm și 50 de kilograme. Cu o gena bună din punct de vedere al constitutiei, Theo nu a suferit mari probleme cu fluctuația de greutate. În concursul Bravo ai stil – Celebrities, unde a rezistat până la final, se putea observa clar că are trup de zeiță și poate aborda cu lejeritate haine ce nu avantajează toate femeile.

Ce vârstă are Theo Rose

În vârstă de doar 23 de ani, ploieșteanca a obținut numeroase premii și trofee la diferite concursuri unde a participat pentru a se face remarcată și cunoscută. În urma numeroaselor evenimente artistice la care a participat încă din copilărie, Theo Rose a știut cum să se facă mereu plăcută.

Familia lui Theo Rose

Părinții Theodorei Maria Diaconu au vrut pentru fetița lor, se aleagă un alt drum ce ar fi putut că îi susțină un trai sigur al zilei de mâine la maturitate. După ce i-au observat talentul de mic copil, părinții au dorit s-o anagajeze în Izvoarele, ca profesoară de canto. Deși, a primit foarte multe uși închise direct în față, artista a perseverat pentru a-și vedea visul împlinit.

Citeste si: CONNECT-R: Cine este Ștefan Relu Mihalache. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

De unde este theo rose
Theo Rose si iubitul ei, Alex Leonte[Sursa foto: Captură YouTube]

Cine este iubitul lui Theo Rose

Alex Leonte, este iubitul cântăreței, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 4 peste ani. Cunoscut ca nepotul lui Nea Mărin, Alex îi face zilele frumoase tinerei ce i-a furat inima. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui eveniment unde bărbatul trebuia să danseze, iar Theo Rose să cânte. Cu timpul au început să vorbească doar ca doi prieteni și ulterior și-au dat seama că lucrurile se îndreptau către o relație.

În podcast-ul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste” aceasta a oferit detalii despre începutul relației ei: ''Și am început să ne împrietenim, mi-a fost foarte drag de el și am început să conversăm pe Instagram, dar ca prieteni. Râdeam foarte mult împreună, fără apropo-uri și alte chestii din astea. La un moment dat mi-am dat seama că ne cam ia valul și am pus problema frumos: eu nu vreau să mai vorbim pentru că mi se pare că vorbim mai mult decât e cazul și părerea mea e că ar trebui să îți rezolvi problemele dacă există vreo problemă în relația din care tu faci parte în aceste momente și să discutăm după aia că mi se pare că avansăm în discuții și nu are rost. A durat o perioadă bună de timp până și-a rezolvat problema.” a povestit Theo Rose.

Theo Rose a precizat în repetate rânduri, ca ea şi Alex petrec mult timp împreună, el însoţind-o oriunde are ea nevoie să ajungă. Pentru ea, bărbatul reprezintă un real sprijin şi mereu sunt de nedespărţit. Alex îi este iubit, tata, frate şi mereu simte că se poate baza pe el.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, dată nașterii, studii, vârstă, divorț, iubită

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

CV JOSEPH HADAD: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are chef-ul

CITEȘTE: Cine este RALUKA. Ce nume are artista în buletin

CITEȘTE: Cine este CONNECT-R (Ștefan Relu Mihalache). Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

PORTRET - ADINA HALAS HUGEANU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri