Cine este Denis Roabeș. „Îmi place să fac lucrurile o singură dată”


Probabil nu multe persoane îl cunosc pe Denis Roabeș, însă majoritatea persoanelor îl cunosc sub numele de The Motans. Însă știați că acesta a lucrat la început în marketing?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul Denis Roabeș, cunoscut și sub numele de The Motans, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa muzicală.

În plus, descoperiți și care sunt single-urile acestuia, de la debutul său, până în prezent.

 

Cine este Denis Roabeș

Denis Roabeș, pe numele său de scenă, The Motans, s-a născut pe data de 2 august, în Republica Moldova. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 32 de ani. Acesta este un cântăreț, compozitor, dar și textier, iar după ce a absolvit liceul, a lucrat ca specialist în marketing și vânzări, perioadă în care a lucrat și a locuit, timp de trei ani, la Moscova.

Abia în anul 2014 s-a întors acasă în Republica Moldova, din simplul motiv că și-a dat seama de faptul că domeniul de marketing nu este ceea ce își dorește să facă pe mai departe. 

Numele său de scenă, “ The Motans ” s-a născut din visele artistului. Acesta a povestit la un moment dat, faptul că înainte de a-și începe frumoasa carieră muzicală pe care o are în prezent, acesta a visat în aproape fiecare noapte doar motani și pisici, timp de șapte ani.

Cu toate acestea, în momentul în care Denis Roabeș a început să cânte, visele au dispărut treptat. Prin urmare, acesta este motivul pentru care și-a ales numele de scenă, “The Motans”. Datorită acestor vise, artistul a luat totul ca pe un semn și și-a început cariera muzicală în anul 2015.

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului"

the motans varsta

Citeste si: Cine este IRINA RIMES. "Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot"

Ce vârstă are Denis Roabeș 

Primul single al lui Denis Roabeș s-a numit „Tu” și a fost lansat pe YouTube în luna februarie a anului 2016, însă nu s-a bucurat de prea mult succes. Cu toate acestea, în luna august, tot a anului 2016, acesta a lansat piesa „Versus”, datorită căreia a intrat în atenția vlogger-ului Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania. Acesta l-a ajutat să se lanseze și să se promoveze în România, urmând ca single-ul „Versus” să fie scris în doar trei zile și a reprezentat pentru The Motans, pasul de care avea nevoie pentru a face tranziția din Moldova în România, posibilă. Tot acesta a fost și single-ul datorită căruia a apărut în clasamentele muzicii românești, pentru prima oară.

Apoi încă de la începutul anului 2017, The Motans s-a întors cu un nou single de succes, denumit „Weekend”, piesă ce a fost realizată în colaborare cu artista Delia, fiind compusă de The Motans și produsă de Alex Cotoi. Acest single a reușit să strângă aproximativ o jumătate de milion de vizualizări, la diferență de doar câteva ore după ce a fost lansată.

În anul 2018, The Motans a mai lansat câteva melodii care au fost foarte apreciate de către publicul larg și au reușit să fie difuzate tot mai des la radio-urile și televiziunile muzicale. Acesta a avut parte de două colaborări cu artista Inna, o piesă s-a numit „Notă de plată” (27 de milioane de vizualizări), iar alta „Pentru că” (peste 21 de milioane de vizualizări).

Citeste si: Cine este Tudor Chirilă. „Cred că cine vrea să mă cunoască îmi poate asculta muzica”

nume real the motans

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

În anul 2018, au urmat și alte colaborări su diverși artiști, printre care și  Irina Rimes, cu care a compus și a lansat piesa numită „Cel mai bun DJ”, piesă ce a fost produsă de către Alex Cotoi.

Single-urile „Înainte să ne fi născut”, „Rămâi” cu Delia, „Poem” cu Irina Rimes, „Valuri Mari” și „Bine Indispus” au avut un succes remarcabil, atât în mediul ​​digital, cât și la radio, motiv pentru care au ocupat primele locuri în topurile muzicale, pentru o lungă perioadă.

A urmat o perioadă tumultuoasă pentru artistul The Motans, atunci când în anul 2019, a câștigat trei premii la The Artist Awards: YouTube Awards, Best Song ("Poem" cu Irina Rimes) și Best Collaboration ("Poem" cu Irina Rimes), apoi tot în anul 2019, acesta a susținut primul său concert sold-out la Arenele Române din București, denumit “ The Motans Grand Concert” ,dar și multe astfel de trepte pe care artistul a urcat, datorită succesului pe care îl deține. Chiar în anul 2021, The Motans a câștigat premiul pentru “Best Live Act la The Artist Awards”.

cine este the motans

Citeste si: Cine este Diana Matei. „Detest rutina și am această dorință de a-mi exploata toate laturile personalității mele ”

Single-urile artistului The Motans, până în prezent

În anul 2017, The Motans a lansat single-uri care au ajuns imediat in topurile muzicale.

the motans wikipedia

Citeste si: Stephan Pelger a făcut declaraţii noi despre momentul în care era să fie asasinat. „M-am trezit în portbagajul unei maşini, la 40 km de Cannes, într-un şanţ”


Abonează-te pe

Citește și:

3 Prăjituri dietetice cu puține calorii. Sunt ușor de preparat

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Delia Matache. „Ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri