Cine este Delia Matache. „Ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

Cine este Delia Matache
Cine este Delia Matache

Delia Matache se află pe lista celor mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară, publicul larg fiind de-a dreptul fascinat de spiritul rebel de care dă dovadă, dar și de stilul ei ieșit din comun. Descoperă întreaga biografie a Deliei Matache și află care a fost parcursul său în carieră.

Delia Matache se bucură de un succes impresionant, ea fiind printre primii pe lista celor mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Pe lângă vocea inconfundabilă, Delia Matache uimește publicul și cu alegerile sale vestimentare, acestea fiind care mai de care mai speciale. Până și cei mai exigenți critici de modă o apreciază pe frumoasa solistă, drept pentru care multe persoane o văd chiar ca un exemplu demn de urmat.

Citeste si: Cine este CABRAL. „Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo"

Cine este Delia Matache
Cine este Delia Matache[Sursa foto: Instagram]

Cine este Delia Matache

Delia Matache s-a născut în data de 7 februarie 1982, în București și a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, fiind încă la liceu, în clasa a XI-a.

Artista a fost încurajată și susținută de către mama sa, Gina, solistă  de muzică populară. Delia mai are un frate, Eduard, și o soră Oana.

„Copilăria mea a fost diferită față de generația noastră, normal, dar asta se întâmplă cu orice generație, tot timpul vor fi diferențe. Acesta e scopul evoluției și așa trebuie să fie. Eu am trăit într-o perioadă mai puțin sensibilă față de cum este acum, în care părinții nu erau atât de „sensibiloși și atenți, cu manuale de creștere a copilului și cu Internetul sub nas, în care informațiile erau rare și

puține, în care îți altoiai copilul pentru că așa știai că se face… Și iată că am crescut și sunt bine.

Doar că, probabil, asta m-a întărit și de-aia sunt mai „Xena și mai vikingă decât alți copii sensibili, care plâng mai ușor, în ziua de astăzi. Cred că sunt mai soldățel decât cei din generația aceasta pentru că am avut un trecut care m-a forțat să fiu așa.

În mod sigur mi-au lipsit multe lucruri, nu avea cum să fie totul perfect în perioada respectivă, puțin din comunism și după comunism, după Revoluție, cred că în fiecare an îmi lipsea câte ceva. Cumva, cred că ne-a marcat pe toți și ce v-a lipsit vouă, celor din generația mea, cam aceleași lucruri mi-au lipsit și mie”, a declrat Delia Matache pentru Viva.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cine este CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. „Mama a fost statistician, la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul..."

Cine este Delia Matache
Cine este Delia Matache[Sursa foto: Instagram]

Ce studii are Delia Matache

Delia Matache a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, acolo unde a studiat pianul și a luat lecții particulare de flaut timp de 5 ani.

După ce a finalizat studiile liceale, Delia a ales să meargă în continuare pe drumul muzicii, astfel că a dat admitere la Universitatea Națională de Muzică din București.

„Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la ‘X Factor’.

Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor ”, a povestit Delia.

Citeste si: Cine este XONIA. „Copilăria mea a fost una extrem de frumoasă și le mulțumesc părinților mei pentru asta"

Cine este Delia Matache
Cine este Delia Matache[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Viața personală a Deliei Matache

Delia Matache trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Răzvan Munteanu, cel cu care a și pășit în fața altarului în septembrie 2012, la doar doi ani după ce s-au cunoscut.

Răzvan Munteanu este un prosper om de afaceri. Acesta deține mai multe locații în București, iar datorită abilităților sale de bun organizator a devenit chiar managerul artistei.

„Răzvan este familia mea, numeroasă. Noi avem multe personalități. Suntem doi în casă, dar ne manifestăm cât 10. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă în care totul era așa, o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea, dar echilibrul și stabilitatea vin cu un soi de maturizare a ta. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe. Ca echipă și ca lucruri frumoase, pe care am reușit să le facem, da, n-aș fi reușit să fac asta fără el. Noi suntem o echipă." a povestit Delia în podcastul Andrei.

Delia Matache și soțul ei s-au cunoscut chiar într-unul din localurile pe care le deține acesta, amândoi recunoscând la un moment dat că a fost dragoste la prima vedere.

„Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzică, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, a precizat Răzvan Munteanu într-un interviu.Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Ruby. "Nu mă gândesc la căsătorie, sunt încă un copil. M-ar face să mă transform într-o doamnă, iar până la titlul ăsta mai este mult”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Cine este Andreea Berecleanu. „Atunci când am făcut acea alegere, de a rămâne jurnalist, eu știam ce aleg. Știam că nu am de pierdut”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies