Cine este DANI OȚIL. „A fost o lupta grea și nedreaptă, încă de la început"

Cine este Dani Otil
Cine este Dani Otil

Puțini sunt cei care nu îl cunosc pe Dani Oțil, însă v-ați întrebat vreodată ce studii are sau cu ce s-a ocupat înainte să devină unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România?

Dani Oțil s-a născut la Reșița pe data de 24 august 1980. Acesta s-a angajat petru prima oară la o vârstă foarte fragedă, mai exact la 16 ani, iar timp de zece ani a fost prezentator la radio. Alături de trei prieteni buni, Dani Oțil a creat o reţea de radio Naţional FM cu 30 de staţii în Bucureşti şi cele mai importante oraşe din ţară. Răzvan Simion, cel alături de care prezintă și astăzi emisiunea matinală, este prietenul lui bun din copilărie.

Cei doi au făcut practică la o televiziune locală, însă s-au regăsit abia după mulți ani, atunci când au ajuns să prezinte aceeași emisiune TV împreună.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este RĂZVAN SIMION. Biografie: data nașterii, vârstă, studii, ocupație, relații, copii

Cine este Dani Otil
Cine este Dani Otil[Sursa foto: Instagram]

Cine este Dani Oțil

Dani Oțil a fost angajat la Radio Contact, Radio Vest Timişoara, Naţional FM și Naţional TV.

Zece ani din viață i-a petrecut în spatele microfonului, însă oportunitatea cea mai mare a fost proiectul „Neatza cu Răzvan și Dani”, emisiunea pe care o prezintă încă din anul 2008. Potrivit unor surse, pentru moderarea matinalului, Dani Oțil încasează nu mai puțin de 10.000 de euro lunar.

Pasiunea pentru sport, în special hard enduro, i-a adus alături persoane foarte importante, mai exact o mulțime de prieteni alături de care își petrece timpul liber

„În acest sport mi-am cunoscut cei mai buni prieteni. Avocatul care se ocupă de documente sau contabila, toți sunt oameni ai off road-ului”, a declarat Dani pentru Libertatea.

Dani Oțil nu a pus stop aici! Prezentatorul de televiziune și-a deschis și un restaurant în Zona Parcului Herăstrău din Capitală, care se bucură de un real succes.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Ramona Olaru. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, studii, carieră, relații

Cine este Dani Otil
Cine este Dani Otil[Sursa foto: Instagram]

Relațiile lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu timp de șase ani de zile, iar apropiații se așteptau ca cei doi să treacă la pausul următor în relație, însă destinul a avut alte planuri pentru ei.

Diferența de vârstă de 11 ani dintre ei nu a fost o piedică în povestea lor de dragoste, care a avut un final trist. Chiar dacă s-au despărțit în anul 2014, cei doi au rămas prieteni și au luat-o pe drumuri diferite.

„Nu ne-am despărțit cu uși trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi și ne-am declarat învinși de un destin, care și-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulți factori.

A fost o lupta grea și nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmpla cu vreme multă în urmă”, a declarat Dani Oțil la un moment dat.

Se pare că totuși prima iubire a lui Dani Oțil nu a fost Mihaela Rădulescu, ci o colegă de la Timișoara, pe care a cunoscut-o în 1998. Relația s-a destrămat când acesta s-a mutat în Capitală.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este doctor MIHAIL. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, social media, familie

Actuala relație a lui Dani Oțil

Chiar și așa, Dani Oțil nu a încetat să mai creadă în dragostea adevărată, iar la scurt timp după a reușit să își găsească fericirea alături de Gabriela Prisăcariu, cea care i-a devenit ulterior și soție.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Între cei doi este o diferență de vârstă de 12 ani. Îndrăgitul prezentator are 41 de ani, iar frumoasa lui soție are vârsta de 29 de ani, fiind născută pe 22 noiembrie 1992.

Dani Oțil și Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu s-au căsătorit în 2021 și tot în acest an au devenit părinții unui băiețel pe nume Luca Tiego.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, Nu mă apuc acu să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de ora până ajungi la postare. Și să înțelegi starea noastră. Cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.

As vrea sa fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)”, a fost mesajul prezentaorului TV la scurt timp după ce a devenit tată pentru prima oară.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine a fost Greta Garbo. "Era rece ca gheaţa şi arzătoare ca jăratecul în rolurile intepretate."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine a fost Zoia Ceaușescu. "S-a dus să se plângă la acei prieteni că părinții săi nu erau de acord cu prietenia cu doctorul Vincze."

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies