Cine este DRAGOȘ PETRESCU. "Am început acel restaurant cu 60 de locuri în care, în mai puţin de 3 săptămâni, era coadă la intrare."

Cine este Dragoș Petrescu
Cine este Dragoș Petrescu și cu ce se ocupă

Cine este Dragoș Petrescu și cum a reușit să devină unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România.

Odată cu implicarea în emisiunea „Imperiul Leilor”, multe persoane și-au dorit să afle mai multe lucrui despre Dragoș Petrescu. Iată în articolul de mai jos cine este Dragoș Petrescu și cum a ajuns cunoscut publicului din România și nu numai.

Născut în 10 noimebrie 1970 în București, Dragoș Petrescu are 51 de ani. A absolvit Liceul de Informatică Tudor Vianu din București, iar ulterior a urmat cursurile Institutului Politehnic din București.

Cine este Dragoș Petrescu

dragos petrescu varsta

În 1990, după terminarea stagiului militar cu termen redus, Dragoș Petrescu s-a lansat în afaceri și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți români. Acesta a început să vândă ziare în Pasajul de la Piața Universității, apoi a deschis în Piața Dorobanți, în același an, o tarabă, apoi 6 tarabe.

În anul 1997, Dragoș Petrescu a demarat o afacere cu o stație de cobustibil, după ce a obținut o licență de la o franciză cunoscută.



În domeniul ospitalier, Dragoș Petrescu și-a început cariera în cadrul unui cunoscut lanț de restaurante de tip fast-food, unde a condus două restaurante.

Ce vârstă are Dragoș Petrescu

Dragos Petrescu avere
Dragos Petrescu are o avere imrpesionantă[Sursa foto: Instagram]

Ce avere are Dragoș Petrescu

În anul 2004, Dragoș Petrescu a deschis un cunoscut restaurant în cartierul Primăverii, apoi afacerea s-a extins și în alte zone din Capitală, având un întreg lanț de restaurante, cu specific românesc, dar și cu specific internațional.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este DAN ȘUCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere, divorț, căsătorie, copii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Multe drumuri de succes pleacă întâmplător. Iar povestea mea în industria restaurantelor a început cu restaurantul „La Mama”, în 1999. Restaurantul „La Mama” a fost construit de mine și partenerul meu din acea vreme într-un magazin al meu care nu funcţiona.

Era un magazin cum erau în anii '90 de colţul străzii, şi nu reuşeam să ne plătim chiria. Şi la un moment dat proprietarul ne-a spus că poate e bine să faceți și voi aici o pizzerie, o șaorma, să faceți ceva de mâncare pentru că nu avem unde să ieșim în oraș. Și ne-a venit ideea „ce ar fi să facem un restaurant pentru noi”. Şi l-am făcut, cu o investiţie de vreo 11 mii de dolari construcţia de lemn şi încă vreo 7-8 mii.
Probabil 20 de mii de dolari toată investiţia în restaurant, cu aragaze de la bunica, nimic profesional. Şi am început acel restaurant cu 60 de locuri în care în mai puţin de 3 săptămâni, era coadă la intrare. Și aveam 2 reguli. Nu primeam pe nimeni în pantaloni scurţi şi în pantaloni de trening”,
povestea Dragoș Petrescu în cadrul unui interviu pentru Digi 24.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este Dr. Wargha Enayati. Biografie: data nașterii, afacere, profesie, copii

Pe lângă aceste afaceri, în urmă cu zece ani, Dragoș Petrescu a gândit un nou proiect, din dorința de a le oferi membrilor familiei și prietenilor cosmetice naturale.

Dragos Petrescu copii
Dragos Petrescu si sotia, la o competitie de dans[Sursa foto: Instagram]

„Ideea de a face cosmetice naturale s-a năs­cut când petreceam verile la bunici, undeva în munţii Vrancei, iar bunica mea fă­cea săpunuri de casă.

Ulterior, am încer­cat şi eu să fac acele săpunuri, iar pe parcurs mi-am îmbunătăţit tehnica, cunoştinţele, am urmat şi cursuri în Anglia pe tema pro­duc­ţiei de cosmetice naturale. Astăzi for­mez o mică echipă alături de colaboratorii noştri, Andreea care ne ajută pe partea crea­tivă, alături de soţia mea, care a fost atrasă în acest univers“, a povestit Dragoş Petrescu în cadrul unui interviu.

Citeste si: CRISTINA BÂTLAN: Cine este și cu se ocupă in viata de zi cu zi

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cu cine este căsătorit Dragoș Petrescu

Când nu lucrează, Dragoș Petrescu face sport, împreună cu copiii şi soţia. „Vara, practicăm triatlon – alergare, bicicletă, înot. În sezonul rece, schiem“.

Dragos Petrescu sotie
Cu cine se iubeste Dragos Petrescu[Sursa foto: Instagram]

Aflăm că fericirea lui vine din lucruri simple, dar mai valoroase decât orice afacere de succes: „Aseară, am fost cel mai fericit. Am terminat un set de analize medicale şi au ieşit bine“, povestea Dragoş Petrescu într-un interviu din 2016.

În plus, alături de soția sa, Dragoș Petrescu adoră să danseze.

„Dansul este una dintre marile mele pasiuni și, de aceea, încerc să îl practic cât mai des posibil. Ce mă face și mai fericit, este că pot împărtăși și mă pot bucura de acest sport alături de soția mea. Pun mare preț pe activitățile și timpul petrecut în familie”, a dezvăluit Dragoș Petrescu pe contul său de Instagram.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Andrei Ștefănescu. "Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ce operații estetice are LOREDANA GROZA. „Eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies