Cine este CRISTINA BÂTLAN. „Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală"


Află cine este Cristina Bâtlan și cum a ajuns să dețină o afacere de peste 16 milioane de euro.


In articol:

Cristina Bâtlan este o figură impunătoare, o adevărată ,,leoaică", care a intrat în lumea afacerilor de la o vârstă foarte fragedă. A crezut în visul ei, a renunțat la o carieră în  avocatură și a pus temelia celui mai mare brand de încălțăminte românesc.

Cristina a pornit la drum alături de Roberto Bâtlan, în anul 1995, cu o fabrică de genți. Prin anii 2000, aceasta aducea marfă din Spania și Italia, însă lucrurile nu decurgeau așa cum și-ar fi dorit, asa că a renunțat la afacere și a cumpărat a doua fabrică. 

Cristina Bâtlan deține o afacere de peste 16 milioane de euro

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este SEBASTIAN DOBRINCU. Biografie: data nașterii, afaceri, iubită

cristina batlan copil varsta
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Dr. WARGHA ENAYATI. Biografie: data nașterii, afacere, profesie, copii

Așa a început totul. Brand-ul Cristinei Bâtlan s-a extins în trei fabrici, zeci de magazine, atât în țară, cât și în străinătate, totalizează 600 de membri, afacerea fiind estimată la peste 16 milioane de euro (cifră de afaceri).

Cristina a acceptat provocarea de a participa în juriul emisiunii „Imperiul Leilor”.

În acest sens, aceasta a declarat: „Aș vrea să investesc într-o companie sau afacere în care nu ar trebui să mă preocup neaparat de bunul mers, ci să vin ca business angel, să întâlnesc oameni care știu cum se face lucrul acesta și să-l facă bine. Mă reinventez permanent, așadar,  am nevoie de inspirație în business-ul meu actual, dar și în viața mea de zi cu zi.

Le-aș sugera să fie pragmatici, să încerce să-și pună la punct planul de afaceri, să-și cunoască cifrele. Mi-aș dori să avem în față oameni și poveștile lor, povești adevărate. Mă preocupă tendințele în zona de lifestyle, sănătate, mediu și sustenabilitate. În materie de trenduri sunt foarte la curent cu ce se întâmplă la nivel mondial. Mi-ar plăcea să fiu invitată într-o afacere în domeniu, să mă implic precum o fac în propria mea companie”, a declarat Cristina Bâtlan.

Cine este Cristina Bâtlan 

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este DAN ȘUCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere, divorț, căsătorie, copii

Cristina batlan biografie
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este DRAGOȘ PETRESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere

Cristina Bâtlan a fost căsătorită cu partenerul ei de afaceri

Cristina Bâtlan este născută în anul 1973 și a fost căsătorită cu partenerul ei de afaceri, Roberto. Împreună au un băiețel în vârstă de 8 ani, pe nume Adi. Acesta a fost născut prematur la 5 luni și jumătate de sarcină, având numeroase probleme de sănătate.

Atunci a început drama frumoasei afaceriste, când a trebuit să-și opereze copilul la minus trei săptămâni:

,,L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia sa se nască. Înainte de  operație am contactat peste 90 de doctori."

Totul s-a terminat cu bine, acum Adi are o viață absolut normală lângă părinții săi. Principiul de bază pe care afacerista i l-a inoculat fiului său este acela de a fi vegetarian: ,,Să fii vegan, pentru că așa participi, efectiv, zilnic, la salvarea planetei".                                                              

Cel mai mare vis al Cristinei Bâtlan este acela de a reuși să introducă inteligența artificială în anumite produse utile oamenilor.

Marea pasiune pentru lumea fashionului i-a fost insuflată de bunica ei, care iubea nespus de mult moda, mai ales pantofii.

Cristina Bâtlan a divorţat după 26 de ani de căsnicie

După cinci ani, femeia de afaceri a descoperit că soţul o înşela. Invitată în podcast-ului lui Cătălin Măruţa, Cristina Bâtlan a recunoscut că motivul divorţului de Roberto, a fost infidelitatea bărbatului.

"Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești.

Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt." a mărturisit Cristina Bâtlan.

Cristina batlan copil
Cristina Bâtlan in magazinul ei de pantofi[Sursa foto: Instagram]

Cristina Bâtlan a deschis prima fabrică la 27 de ani

„Aveam 27 de ani când am deschis prima fabrică la București și era o fabrică de genți. Era mult mai ușor să produci genți, importam pantofi, am învățat businessul comercializând întâi, am înțeles unde sunt minusurile și unde sunt plusurile producătorilor de pantofi, deci, să zicem că am început sănătos, organic, deci nu am făcut greșeli de la început. Vreau să vă spun că după ce am deschis fabrica am făcut greșelile, pentru că acolo e vorba de tehnologie, de ani de experiență, de echipă. Am început cu o echipă, pe care pe parcurs a trebuit să o upgradăm, să o dezvoltăm, să aducem oamenii de care aveam cea mai mare nevoie”, a mai spus Cristinei Bâtlan.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Dr. WARGHA ENAYATI. "Îl ajutam pe tata să vândă şi căram în cârcă în sus şi-n jos ca să le aratăm clienţilor în magazinul en gros de covoare“

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este DAN ȘUCU. „Am plecat la drum cu gândul de a-mi face o afacere din care să-mi pot întreţine familia."

Cine este DRAGOȘ PETRESCU. "Am început acel restaurant cu 60 de locuri în care, în mai puţin de 3 săptămâni, era coadă la intrare."

Cine este SEBASTIAN DOBRINCU. "Nu, nu sunt un copil de bani gata. M-aș considera exact opusul. Am origini foarte modeste, dar și ambiție"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Premiera INFIDELUL
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri