Cine este DAN ȘUCU. „Am plecat la drum cu gândul de a-mi face o afacere din care să-mi pot întreţine familia."


Vezi mai jos cine este Dan Șucu, ce avere are, dar și cu cine este căsătorit. Cum a ajuns să fie atât de cunoscut în România.


In articol:

Multă lume l-a cunoscut mai bine pe Dan Șucu datorită emisiunii „Imperiul Leilor”. Iată în articolul de mai jos cine este Dan Șucu și cum a devenit cunoscut în România și în străinătate.

Dan Viorel Șucu s-a născut în 25 aprilie 1963 în București. Imediat după Revoluţie, Dan Şucu intra pe piaţa afacerilor din România, cu gândul de a dezvolta o afacere care să-i asigure traiul.

Cine este Dan Șucu

dan sucu wikipedia

Cum a pornit Dan Șucu afacerea de milioane de euro

Şi-a început cariera ca ghid turistic, intrând în lumea antreprenoriatului după Revoluţie, când a deschis un mic centru de vânzări en gros.

A început de la zero o companie care vinde mobilă pentru casă și decorațiuni şi s-a dezvoltat uşor, uşor, devenind unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. La momentul respectiv, era căsătorit cu Camelia Șucu, alături de care avea două fete.

Citeste si: Video| Cristina Sucu, plimbare romantica pe malul marii  

„Am plecat la drum cu gândul de a-mi face o afacere din care să-mi pot întreţine familia. Voiam să fiu un tată şi un soţ responsabil şi respectat în casa mea”, spunea Dan Şucu despre afacerea sa.

Dan Șucu avere

Dan Șucu are o avere de peste 200 de milioane de euro

[Sursa foto: Instagram]

Ce viață de familie are Dan Șucu 

Dan Șucu a decis să pună bazele unei afaceri în 1993 cu o investiție inițială de 1000 de dolari, după ce a vizitat un târg de mobilă din Paris, care l-a inspirat să pornească afacerea.

„Nu mai văzusem în România canapele din piele şi mi-au plăcut foarte mult. La fel şi ideea de mobilier de birou specializat”, după cum povestea Şucu.

Prima sotie a lui Dan Șucu a fost Camelia Șucu

S-au cunoscut în anul 1985, s-au căsătorit și în 2004 Dan și Camelia Șucu și-au spus adio. A fost unul dintre divorțurile cele mai scumpe care au existat în România. Cei doi s-au cunoscut în anul 1985, la Brașov, când ambii erau studenți. Împreună, au două fiice, pe Ioana și pe Cristina. Vestea că cei doi divorțează a căzut ca un trăsnet, mai ales că aveau și o afacere atât de profitabilă.

„Pentru mine, divorţul a venit ca o rezultantă a faptului că noi nu am fost buni prieteni, am fost foarte buni parteneri de business, dar nu am fost prieteni.

dan sucu divort

Camelia Șucu este prima soție a lui Dan Șucu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CRISTINA BÂTLAN: Cine este și cu se ocupă in viata de zi cu zi

Nu am ştiut să ne împărtăşim problemele unul altuia.. Din păcate, vieţile noastre personale şi profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec şi din companie. Nu ştiam nici ce e ăla divorţ, dar să renunţ şi la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor şi astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu şi nici respect pentru ceea ce a făcut.

Am simţit că Dan premeditase de ceva timp să plece de acasă, nu neapărat pentru a-şi face o altă relaţie, deşi o avea deja de doi ani, ci mai mult ca să rămână singur în companie şi să îşi aroge toate drepturile şi toate beneficiile a ceea ce construiserăm noi, împreună, în 12 ani de firmă", mai spune femeia de afaceri pentru Life.ro.

Dan Șucu s-a căsătorit în 2007 cu Diana Lăscărescu

Diana Șucu, cea de-a doua soție a lui Dan Șucu, este o prezență extrem de discretă în viața mondenă. Aceasta a renunțat la postul de prezentatoare TV pentru a se dedica vieții de familie, după ce i-a dăruit lui Dan Șucu doi fii, care în prezent sunt adolescenți.

Dan Șucu soție

Dan Șucu este căsătorit cu Diana Lăscărescu

[Sursa foto: Facebook]


„Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubeşte aşa cum ai nevoie să fii iubit. Ştii, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci. Soţul meu este sufletul meu pereche. Şi, uite, nu este dimineaţă în care să nu ne spunem „Te iubesc!“. Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri", a declarat ea în 2019, în cadrul unui interviu.


Abonează-te pe

Citește și:

Imagini fabuloase din apartamentul de lux al Cameliei Sucu!

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Camelia Sucu, una dintre cele mai de succes femei din Romania! Afla cum a ajuns sa conduca afaceri de milioane de euro

Acestea sunt cele mai influente femei din Romania! Uite ce personalitati se regasesc in top

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri