Cine este Andreea Berecleanu. „Atunci când am făcut acea alegere, de a rămâne jurnalist, eu știam ce aleg. Știam că nu am de pierdut”


Andreea Berecleanu este o jurnalistă destul de cunoscută de la noi din țară. Aceasta a întâmpinat câteva provocări de-a lungul carierei sale, dar mai multe veți afla în rândurile următoare.


In articol:

În prezent, Andreea Berecleanu  este prezentatoare de știri de foarte mult timp, fiind astfel o jurnalistă cu multă experiență în televiziune.

Un drum plin de provocări pentru Andreea Berecleanu

Citeste si: Andreea Berecleanu, despre tinerele care își fac operații estetice: Vor sâni mai mari decât ar trebui să fie!

Cine este Andreea Berecleanu

Prezentatoarea de știri, Andreea Berecleanu (52 ani) s-a născut pe data de 24 martie.

Olimpică la limba română, limbi străine, engleză și franceză, aceasta a intrat în lumea televiziunii și a presei încă de la vârstă de 18 ani, prin intermediul la „Cuvântul”.

După un drum lung și plin de experiențele pe care le putea avea la o vârstă atât de fragedă, în anul 1993, Andreea Berecleanu a lucrat la „România Liberă”. Acest lucru nu a durat foarte mult, ajungând în anul 1994 să intre cu adevărat în televiziune, devenind astfel atât reporter și redactor, cât și prezentator de știri.

Nu la mult timp, tot în același an, aceasta a ajuns și în cadrul altei televiziuni, unde a fost imediat angajată datorită experienței pe care o avea de mic copil. Însă tentația a fost mai mare pentru un alt canal de știri, astfel prezentatoarea TV a ales să urmeze acest drum timp de 9 ani, ca mai apoi să revină pe micile ecrane, în anul 2003, tot unde s-a angajat în 1993.

„Atunci când am făcut acea alegere, de a rămâne jurnalist, eu știam ce aleg. Știam că nu am de pierdut”, a mai spus Andreea Berecleanu

După mai bine de 15 ani în poziția de prezentator de știri la Observator, Andreea Berecleanu a ales din nou alt drum. Cauza principală ar fi fost legată de faptul că se dorea implicarea acesteia într-o emisiunea de știri care ținea mai mult de partea politică, electorală. Aceasta nefiind de acord cu această schimbare, a ales să părăsească acest canal de știri.

În prezent,  Andreea Berecleanu  se află la pupitrul știrilor, ca prezentatoarea de știri, în cadrul emisiunii Focul 18. Canal de televiziune care i-a deschis ușile către o altă comunitate de oameni deosebiți.

Citeste si: Fiica Andreei Berecleanu pozează ca fotomodel în carantină! Vezi cele mai tari fotografii cu frumoasa Eva!

Andreea Berecleanu căsătorit ă  cu un medic estetician

Fosta relație a Andreei Berecleanu nu s-a încheiat foarte frumos, aceasta fiind înșelată de fostul soț, Andrei Zaharescu. Divorțul a avut loc după 15 ani de căsnicie, iar din care au rezultat cei doi copii ai prezentatoarei de știri, Eva și Petru.

În prezent, prezentatoarea de știri se bucură de o frumoasă căsnicie alături de medicul estetician, Constantin Stan. Medicul estetician mai are o fiica din căsătoria anterioară.

Acesta i-a fost alături Andreei Berecleanu în momentul în care a fost dată afară din trustul Intact. Aceștia s-au cunoscut datorită faptul că Andreea Berecleanu s-a prezentat la clinica unde acesta lucrează, pentru mici intervenții. Iar de atunci, cei doi se bucură de mai bine de 5 ani de căsnicie, fiind amândoi bucuroși de prezența celuilalt și existând încă prezente sentimentele care i-au cuprins încă de la început.

Citeste si: Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit! Cum s-a afișat fiica Andreei Berecleanu după separare

Relația soțului cu cei doi copii ai Andreei Berecleanu

Constantin Stan susține că are o relație foarte bună cu cei doi copii ai Andreei Berecleanu din prima căsătorie, Eva și Petru. Se bucură de fiecare moment petrecut în prezența lor.

Acesta nu va încerca niciodată să le fie tată, pentru că au deja un tată. A luat mai mult poziția de prieten, de sfătuitor pentru cei doi, fiindu-le alături de fiecare dată când vor avea nevoie. Este mândru de cei doi și îi susține întotdeauna în alegerile pe care le fac.

Eva are nu mai puțin de 20 de ani și studiază designul, în Anglia, după ce a urmat liceul în Londra. Aceasta a știut încă din liceu ce studii va urma mai departe, alegând designul pe partea de artă și nu de fashion. A avut și o relație de scurtă durată cu Ștefan Manolache, însă nu a ținut mult din cauza nepotrivirii de caracter, spune acesta.  

Petru are vârsta de 16 ani și preferă să se afle mai mult în spatele camerelor de filmat, decât în lumina lor, fiind o persoană mai retrasă, în comparație cu sora lui, Eva. Acesta este și motivul pentru care își însoțește mama destul de rar la evenimentele la care participă.

Citeste si: Andreea Berecleanu NU își poate vedea familia, din cauza pandemiei de coronavirus. „Nu am vizitat de aproape două săptămâni...”


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată ANDREEA BĂNICĂ în lenjerie intimă

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este VIOREL LIS. „Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie"

Cine este SHURUBEL. "Cred că nebunia din copilăria mea care mă definește cel mai bine e un moment de la 5 ani"

Cine este ADELA POPESCU. „Părinții mei au fost autoritari cu noi, dar nu-mi amintesc să ne fi bătut. Mama trebuie mereu să știe unde sunt''

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri