Cine este RADU VÂLCAN. "M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Eu doream stabilitate, îmi place familia."


Vezi cine este Radu Vâlcan, ce relații a avut înainte de a se căsători cu Adela Popescu și cum a devenit cunoscut în România.


In articol:

Multă lume îl cunoaște pe Radu Vâlcan din cadrul emisiunii „Insula iubirii”, pe care a moderat-o timp de câteva sezoane. Însă, iată cine este, cu adevărat Radu Vâlcan și cum a devenit cunoscut publicului din România.

În orezent, Radu Vâlcan este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România, însă, înainte de a prezenta emisiuni, a jucat în mai multe telenovele de succes.

Cine este Radu Vâlcan. Ce spune despre copilăria sa

Citeste si: CITEȘTE: Cine este XONIA. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

ce varsta are radu valcan

Ce studii are Radu Vâlcan  

Acesta s-a născut la 8 februarie 1977 în București și a terminat Facultatea de marketing la Academia de Studii Economice din București. Acesta a fost extrem de apropiat de bunica sa, cea care l-a și crescut. Despre tatăl său, Radu Vâlcan nu are cuvinte de laudă, nedorind să spună prea multe despre copilăria marcată de suferințe.

În cadrul unui interviu, Radu Vâlcan a dezvăluit că nu vrea să audă nimic despre tatăl său, Vasile, care a fost deranjat de faptul că fiul său nu îl mai caută de când a devenit cunoscut.

„Domnul în cauză nu este tatăl meu natural, chiar dacă amândoi purtăm acelaşi nume. El este «un tată vitreg» – la propriu şi la figurat – de care nu vreau să mai aud şi cu care am ales să nu mai vorbesc de câţiva ani buni.

Amintirile pe care mi le trezeşte numele lui sunt triste şi dureroase. Nu cred că această ieşire publică ar mai fi avut loc dacă astăzi eram şofer de taxi. De-acum încolo nu voi mai face nicio declaraţie, din respect pentru vârsta lui, nu pentru caracterul care i-a rămas neschimbat!”, a povestit prezentatorul TV în urmă cu ceva vreme pe o rețea de socializare.

Cum a devenit cunoscut Radu Vâlcan

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, ADELA POPESCU. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

În anul 2008, Radu Vâlcan a început să lucreze în televiziune, ca prezentator al emisiunii „Poveștiri adevărate”, îaninte de acest moment lucrând la știri sportive.

La începutul carierei sale, Radu Vâlcan a lucrat ca model, pozând inclusiv nud în cadrul unui proiect îndrăzneț de-al lui Cătălin Botezatu, dar a renunțat rapid la această carieră pentru a se dedica televiziunii.

Ulterior, a renunțat la televiziune, pentru a se dedica actoriei și a primit un rol în telenovela „Iubire și onoare”, unde a cunoscut-o pe Adela Popescu. În 2009, a participat și la emisiunea „Dansez pentru tine” alături de Elena Voscobnic, alături de care a câștigat un premiu de popularitate.

Radu Vâlcan este căsătorit cu Adela Popescu

În 2010, Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au îndrăgostit pe platourile de filmare.

Radu Valcan insula iubirii

Radu Valcan si Adela Popescu sunt impreuna din 2010

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este AMALIA BELLANTONI. Biografie: vârsta, căsătorie, soţ, copii, afacere

Bărbatul a povestit, într-un podcast cu Mihai Morar, faptul că partenera lui l-a făcut să se îndrăgostească de ea pentru că i-a oferit acea siguranță și încredere, sentiment pe care Radu nu îl mai avusese până atunci:

"Eu nu am avut foarte mult timp încredere în oameni, și atunci iubirea ei față de mine, cred că de fapt asta mi-a dat încredere și mi-am dat seama că eu pot să fiu un om care este iubit cu adevărat. Poate că sunt o fire mai romantică, habar nu am, dar am dus lipsă de asta, mult timp, toată adolescența, nu știu, nici nu am căutat-o, știi? Dar probabil că era acel ceva, care mă împingea să călătoresc, să lucrez fără absolut niciun fel de problemă că sunt departe de țară, în Grecia, Italia, să plec în America fără niciun fel de urmă de regrete", a menționat soțul Adelei Popescu.

Cât despre momentul în care a zărit-o prima dată pe Adela Popescu și cum aceasta i-a atrasa atenția, prezentatorul tv a mărturisit că, fiind la filmări în Turcia, soția lui alerga în fiecare dimineață prin fața ferestrei lui, iar el ieșea mereu să o privească, și chiar îi învățase programul.

„Veneam seara acasă, după repetiții, cred că și începuseră filmările, de fapt, și efectiv nu mai îmi stătea capul la nimic altceva. La un moment dat am plecat, am filmat în Turcia, câteva săptămâni am filmat acolo, în fiecare dimineață alerga și Adela, și alerga pe acolo, prin fața camerei mele. Deja învățasem, stând atât de mult acolo, la ce oră iese, dacă nu iese atunci la alergat, sigur iese în următoarele 15 minute, adică îi știam tot programul."

În 2015, Radu și Adela s-au căsătorit într-un cadru de vis, iar de Crăciun, în același an, aceștia an au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată.

În decembrie 2018, s-a născut cel de-al doilea băiețel al familiei. În 2021. Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară.

Radu Vâlcan prima soție. Prezentatorul a mai fost căsătorit o dată

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este RADU ITU. Biografie: data nașterii, afacere, iubită

Înainte de a se căsători cu Adela Popescu, Radu Vâlcan a mai fost căsătorit. Radu și Tereza Tranakas au fost căsătoriți timp de 4 ani, iar în anul 2007 au divorțat și au luat-o pe drumuri diferite. Cei doi nu au copii împreună, iar Tereza s-a recăsătorit cu un bărbat de origine greacă. 

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută că individ să creşti”, a declarat Radu Vâlcan, în urmă cu câțiva ani.


Abonează-te pe

Citește și:

Adela Popescu, probleme serioase după ce a născut: „Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină”

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Adela Popescu, dezvăluiri despre a patra sarcină! Ce își dorește celebra prezentatoare TV: „Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți”

Clipe grele în familia Adelei Popescu! Soțul ei și fiul cel mic s-au infectat cu Covid-19: „Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni”

Cum a început relația de iubire dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan: "Mi-am dat seama că sunt îndrăgostit..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscopul săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie ajunge în pragul despărţirii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri