Cum arată ANDREEA BĂNICĂ în lenjerie intimă


Cum s-a pozat celebra cântăreaţa, Andreea Bănică, în baie. Ce a declarat vedeta despre sânii şi posteriorul ei.


In articol:

În vârstă de 43 de ani, Andreea Bănică, a ştiut mereu cum să ţină mereu pasul cu noile trenduri. Indiferent că a fost vorba despre muzică sau vestimentatie, Andreea Bănică a atras mereu privirile celor din jur. Remarcată pentru vocea inconfundabilă, focoasa blondina este în atenţia publicului încă din anul 1998. Recent, artista traversează o perioadă când este mult mai atentă la silueta ei şi face foarte mult sport.

Cum s-a pozat Andreea Bănică în baie

Citeste si: CITEȘTE: Câte operații estetice are celebra Andreea Bănică

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ANDREEA MARIN. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorțuri, iubit, copil

Aflată în faţa oglinzii, Andreea Bănică şi-a făcut un selfie în lenjerie intimă. Cântăreaţa a ţinut să precizeze şi câteva lucruri pentru cei care ţin mereu să o critice. Totodată, Andreea este mândră de faptul că nu a apelat la operaţiile estetice şi Mama Natură a înzestrat-o cu proporţii ale corpului, demne de invidiat.

“Când eşti bârfit, judecat, vorbit, înseamnă că exişti! Da, de când m-am apucat de sport am căpătat şi mai multă încredere în mine. Am văzut atâtea exemple de femei măritate cu copii care au poze pe instagram gen a mea şi… m-am inspirat! Toate ne facem poze în oglindă. Da, ştiu, veţi spune: “da, Andreea, dar nu îmi arăt pozele tuturor ci doar soţului său iubitului”.

Ştiţi ce? Nu îmi pasă, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sânii mei, funduleţul meu, totul îmi aparţine, nu am semnat vreun contract” a declarat Andreea Bănică pe pagina ei de Instagram.

”Am 62 de kg! A arăta bine nu înseamnă neapărat a avea cât mai puține kilograme, ci să fii bine cu tine atunci când te uiți în oglindă. Îmi place mult forma corpului meu, însă lucrez la sală să mă tonific, să îmi iubesc corpul, să fiu bine cu mine și da, să dau câteva kilograme jos atunci când este nevoie”, a scris Andreea Bănică pe Insta Story.

Cine este Andreea Bănică

Într-un interviu, Andreea Bănică a vorbit despre copilăria ei presărată cu multe momente frumoase la Eforie, alături de familie.

„Am avut o copilărie superbă la malul mării, nimeni nu a avut o copilărie că a mea, cu cheia de gât pe plajă, la soare. Eu plecam de acasă în costum de baie. Am stat în Eforie, nu erau foarte multe lucruri de făcut acolo, mai ales toamna şi iarna. Te apucă depresia când pleacă toată lumea de acolo. Bunicii mei din partea mamei erau tot în Eforie, iar pe bunicii din partea tatălui foarte puţin i-am prins în viaţă şi eram foarte mică, nu îmi aduc aminte.

Dar eu la mare îmi petreceam tot timpul, chiar şi în vacanţe. Aia era vacanţa cea mai frumoasă, când venea vara şi venea lumea acolo, era plin, era frumos, se întâmplau tot felul de lucruri”, povestea Andreea Bănică.

Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ANDREEA ANTONESCU. Biografie: data nașterii, căsătorie, copil, divorț

La puţin timp după ce a împlinit douăzeci de ani, Andreea Bănică a făcut parte din trupa Exotic, alături de Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu. După ce trupa s-a destrămat, blondina a cunoscut succesul alături de Cristina Rus. Timp de câtiva ani au format trupa Blondy.

Succesul fulminant a venit în momentul în care artista şi-a început cariara solo.

„Obstacole în viaţa mea au fost foarte multe. Pe la tot felul de festivaluri pe unde participăm, toată lumea avea pile, relaţii, aşa se câştigau premiile. Şi pe mine, practic, asta mă dezamăgea pe moment, dar m-a făcut să devin puternică, să fiu ceea ce sunt azi”, a povestit cântăreața.  

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea și împreună au doi copii

Citeste si: CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Ce nume are artista în buletin

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea din anul 2008. Cei doi îşi traiesc povestea de iubire de 27 de ani şi au împreună doi copii: Sofia şi Noah.

„Nu ne putem alege famila în care ne naștem, dar putem să ne imaginăm cum am vrea să fie cea pe care o construim. Mi-am dorit de mică să am lângă mine un singur bărbat, prima mea iubire să fie și ultima și să clădim împreună ceva frumos. Suntem împreună de 26 de ani, iar de 11, respectiv de 3 jumătate, am devenit mai bogați decât mi-aș fi imaginat vreodată, pentru că am primit doi îngerași care dau sens vieții noastre. Ei sunt totul pentru mine: puterea mea, oxigenul meu, inima mea.”, povestea Andreea Bănică anul trecut.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ADELA POPESCU. „Părinții mei au fost autoritari cu noi, dar nu-mi amintesc să ne fi bătut. Mama trebuie mereu să știe unde sunt''

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este NEA MĂRIN (Marin Barbu). „Lucrurile fără de care nu aș putea trăi sunt familia și dansul."

Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. „Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama."

Cine este ANDREEA ANTONESCU. "Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile în care nu comunicam deloc."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri